Blic.rs

SKANDAL U NIŠU Marija isterala Miljanu Kulić iz kuće: "Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo da vratimo tvoje dugove"

Njena majka Marija je tokom jučerašnjeg dana istakla da se Miljana ne oseća najbolje.

SKANDAL U NIŠU Marija isterala Miljanu Kulić iz kuće: "Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo da vratimo tvoje dugove"

Foto: Blic.rs

Njena majka Marija je tokom jučerašnjeg dana istakla da se Miljana ne oseća najbolje.

- Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro- krakto je prokomentarisala Marija za "Republika.rs".

Međutim, u međuvremenu se u Nišu dogodio incident koji je pretio da eskalira.

Marija je nervozno zapretila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

- Marija se hvata za glavu i kuka po čitav dan. Ne može da veruje šta joj je ćerka napravila, doslovno pakao od života. Pinku su dužni 100.000 evra, a pored toga Miljana ima i velike kockarske dugove - priča izvor za "Blic" i dodaje:

- Ako se ovako nastavi, Marija će morati da proda kuću u Nišu. Cela ulica se orila kada je Marija vikala na Miljanu i govorila joj: "Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo kako bismo vratili tvoje dugove. Odakle više novac da izvlačimo?". Siniša je sve vreme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati - zaključuje izvor blizak Kulićima za "Blic".

Podsetimo, Veliki šef je poslao pismo u kom je diskvalifikovao Miljanu Kulić.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića.

Inače, Miljana Kulić je preksinoć htela da pobegne iz "Zadruge" po svaku cenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

ZA LUDU LENU

13.09.2021 u 19:56h

JEDI GOV*NA VISE GLUPACO LENO . NIJE MITROVIC DUZAN LECITI SVE BOLESNIKE , OLOSU LENO !!!!! MAMA MARIJA UZIMA MILJANE HONORARE I MAMA MARIJA I NJENE CERKE SE BAHATE SA MILJE PARE MESTO DA JE LECE !!!! MARIJA I CERKE PUNE SILIKONA OD MILJE PARE ,NEKA JE MARIJA LECI A NE MITROVIC , OLOSU LENO !!!!! NEKA MARIJA PRODA STAN NA ZLATIBORU KOJI KUPILA SA MIKSI PARE PA NEK VRACA MILJINE DUGOVE I NEK JE LECI A NE MITROVICI !!!!!

Gera

13.09.2021 u 13:36h

Zasto da joj oprosti.Muljana je uzela pare unapred.Taj novac se potrazuje.Neka ga vrati ionako je bila samo nekoliko dana.Namazana.je Muljana.Sve vas bi preveslala.Nemojte da je zalite.Jeste li je zalili kada se kockala.Niste

Mica

13.09.2021 u 12:45h

Marija nisu ti ni tvoje lutkice zlatne svi znamokakva si ti i kakve su one nek udju u zadrugu i one pa nek zarade dosta vas je Miksi izdržavala

Lena

13.09.2021 u 11:05h

Tako je Ranko Marija je kriva za sve nije odvela na lečenje da se ne blamira.A kuću i da proda nije ona zaradila neka ide da zaradi.MILJANA NIJE NIŠTA DUŽNA PRODIKCIJI VEĆ PRODUKCIJA NJOJ ODŠTETU ŠTO JE NISU PUSTILI KAD KE MOLILA.MARIJA JE DNO OD MAJKE.MITROVIĆU BUDI ČOVEK I POMOGNI DA SE LEČI TI TO MOŽEŠSAD KAD JE NAJTEŽE DAJMO SVI PODRŠKU JER JE BOLEST PODIVLJALA I DOŠLA PO SVOJE.AJDE MITROVIĆU BUDI ČOVEK TO JE NAJTEŽE BITI ČOVEK .MOŽEŠ TI TO👋

Ranko

13.09.2021 u 08:37h

Kakva kazna kakvi dugovi Miljana je bolesna a kaznu nek naplate prvo od svih koji su pre nje diskvalifikovani pa na kraju od Miljane .Dal je platio Kristijan MikiVladimir Januš Subotićka ili ne Miksi glavu gore nemogu ti ništa kad se oporaviš odradiće im ti tu kaznu kao i ovi što su sad ušli da odrade a ti seMaroja smiri i pruži podršku detetu a ne histeriši ona je dosta zaradila za sve vas. Nnek sad udju tvoje drugee dve lutkice i zaradjuju

amerika

13.09.2021 u 07:45h

To je Miljana zaradila, a ti stara kurvo idi sa cerkama u zadrugu kako si na startu najavila, a Miljana na lecenje....

NE PROPUSTITE