Alo.rs

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Filip Car prekršio jedno od najstrožih pravila u rijalitiju, zadrugar uradio ovo, a upletena je i Dalila!

Filip Car i Dalila Dragojević su na iznenađenje svih, jer ona ima supruga Dejana Dragojevića, bili jedan od vezanih parova...

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Filip Car prekršio jedno od najstrožih pravila u rijalitiju, zadrugar uradio ovo, a upletena je i Dalila!

Foto: Alo.rs

Filip Car i Dalila Dragojević su na iznenađenje svih, jer ona ima supruga Dejana Dragojevića, bili jedan od vezanih parova...

Juče su, tokom podneva zadrugari išli do statue Džastina Bibera i govorili svoje želje, a to nije smeo niko da zna osim gledalaca i same produkcije.

Tokom dana su zadrugari dobili lisice te su se parovi vezali i tako je funkcionisalo do graja igre i zadatka Velikog šefa.

Međutim, jedno od osnovnih pravila ove igre je da se ne odaju želje što je strogo kažnjivo.

Filip je sinoć tokom emisije "Gledanje video snimaka" prekršio osnovno pravilo te pokazao svoj papir sa željom Dalili, a kamera je to snimila.

Na snimku se vidi jasno da Filip otvara svoju želju i pokazuje, a kamera iznad je uhvatila taj trenutak.

Da li će Dalila i Filip biti diskvalifikovani iz igre zbog kršenja pravila ili ne, ostaje nam da saznamo, ali za sad produkcija nije reagovala na ovaj potez Cara.

Podsetimo, Filip Car i Dalila Dragojević su na iznenađenje svih, jer ona ima supruga Dejana Dragojevića, bili jedan od vezanih parova. Nakon emisije, parovi su dobili pice kao nagradu, a Dalila i Car su čak i spojili krevete pod izgovorom da su vezani pa da moraju i zagrljeni zaspali.

Izvor: Alo.rs

VAŠI KOMENTARI:

Nela

23.10.2021 u 20:18h

Neće njega kazniti već će on biti nagrađen i ispunićemu se želja, produkcija uživa da unesreći dobre osobe a budaletine nagrađuje.

Sanny

23.10.2021 u 19:46h

Eeej dudlila i car imaju fan grupe....užas..... .ebo te ljude koji ih prave...kurvetinu podržavaju ..fuj..fuj...

Goga

23.10.2021 u 17:55h

Sramota za Dalilu za Cara

Klara

23.10.2021 u 12:26h

Ova produkcija igra opasnu igru, jer šef i šefica na ovaj način mora da zgrnu novaca, sramota, povraća mi se i od njih i Dalile i krmka Filipa. Milan. M. uživa u zabadanje kolica u srce Dejanu, verovatno mu je stalo da bude slobodan. A zašto, pa to svi već znamo.

Lena

23.10.2021 u 11:21h

Ovo ne može ljudski mozak da shvati produkciju koja 3 nedelje drži zatočene u izolaciji filipa i Dalilu.I biće talo dok ne bude seks i perverzije .Da Drjan poludi i nspravi lom.Ej umesto da da spašavaju brak oni ga namerno rasturaju jer imaju kompleks što su oni svoj brak rasturili pa to rade i sa učesnicima.Izmišljaju vanredno izbacivanje da bi ostali isti potrčci.Gde ode pvaj svet.PLAČI SRBIJO😭

Nela

23.10.2021 u 10:26h

Neće oni biti kažnjeni oni će njih još nagraditi, produkcija izaziva nesreću i očigledno radi ono što normalnom čoveku nemože da padne na pamet, sram ih bilo maltretiraju i urnišu ovog Dejana šta očekuju od njega da se bije, da preskače ogradu zlo neviđeno nigde sem u zadruzi..

Samo nek se placa

23.10.2021 u 09:27h

DEJANU NISTA NIJE JASNO ILI SE PRAVI ON JE MAJMUN DA NAPADNE DALILU ON GORI USEBI

Krle

23.10.2021 u 08:47h

Nema kurvetina morala ,a da ima,ne bi njoj pisljiva produkcija mogla nista.... Sto govnari ne razbise Lunu i Marka???? A sve su pokusala,cak su i onu kucku od majke ukljucili. A ovaj odron iz Bosne ima sad tipa uz sebe ili bolje reci brava A Dejan neka slavi zivot bez ove kurve ,i neka podigne glavu,a babo neka je spusti do zemlje

Nada

23.10.2021 u 08:40h

Koji su to monstrumi kako cerece ljude i na silu proizvode afere. Uzas.

NE PROPUSTITE