Republika.rs

NIJE NI SLUTIO NA TRAGEDIJU: David Dragojević uputio OVE REČI Dejanu samo par sati pre SKANDALA! (FOTO)

NIJE NI SLUTIO NA TRAGEDIJU: David Dragojević uputio OVE REČI Dejanu samo par sati pre SKANDALA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

David Dragojević objavio je na svom Instagram profilu Dejanovu sliku i poručio mu srceparajuće reči, a samo nekoliko sati kasnije je izbio pravi haos kada je Dejan besan raskrvario sebi glavu.

Dejan Dragojević je na sinoćnoj proslavi srpske Nove godine napravio haos kada je izrevoltiran ljubomorom raskasapio sebi glavu čašom.

NIJE NI SLUTIO NA TRAGEDIJU: David Dragojević uputio OVE REČI Dejanu samo par sati pre SKANDALA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Njegov brat David Dragojević se oglasio na svom Instagram profilu samo par sati pre ovog strašnog incidenta, a nije ni mogao da sluti šta će snaći njegovog brata samo par ninuta pre ponoći.

-Ne znam zašto, ali osetim da ću opet videti ovaj osmeh i da ćeš se konačno probuditi iz košmara - napisao je David.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Goga

14.01.2022 u 20:22h

DAVIDE MOLIM TE SPASI BRATA OD ZLA. ZAGREB UZ DEJANA .💖

Istina

14.01.2022 u 19:45h

Spasavaj brata od ovog olosa Dalile koja je kriva za ovo sto mu se desava. Ona mu neda da zivi, svjesno ide da ga unisti...Vadi ga iz Zadruge, jer on se ne pita sa svojom glavom...dobrica je pravi, ali najgori za sebe...misli da su svi dobri kao on.

Crno vino

14.01.2022 u 17:48h

DAVIDE LEGENDO SPASI BRATA OD OVE TESKE DROLJE KURVE GATARUSE MOLIM TEEEEEE ,UVEK SAM TE VREDJALA DOK SI BIO SA A OM KURVEC STETA OBABFINA DOMACINSKA MOMKA OD FINE PORODICE A VI SPALI NA PROSTITUTKE SPONZORUSE ,ANA JE GORA KURVETINA OD OVE SEPICKE PARDON OVE IZ SELA SUPAK ,EMINA I ONA NESTO GLUME IDU U GRAD A SELO U NJIMA PRIRASLO UZ HODJU DJAMIJU I JADNOG JARCA HUSU MUJICA 🐴🐴

Djoka

14.01.2022 u 14:18h

DAVIDE, kako znas spasi Dejana, on nju ne voli vec mu ona bije direktno na sujetu, isprazni ga i on ne vlada sobom, uradi sve da sklonite njega od nje, ona je idiot a glumi, on nemoze da sastavi kockice i sizi, bije mu na sujetu, to nije njegova ljubav vec sujeta, to je opasno, SPASITE GA, Nikako drugacije nije moguce sem da se fizicki odvoji od nje, s njom borba je besmislena i ona se hrani njegovom energijom i nikad kraja, SPASITE GA I ODVOJTE OD NJE, SOTONA SE TAKO HRANI, DUDLA JE SLJAM I SOT

NE PROPUSTITE