Blic.rs

(PAPARACO) Nakon što je sebi UNAKAZIO GLAVU, Dejan Dragojević ZAVRŠIO U URGENTNOM: TRI KOPČE NA GLAVI!

(PAPARACO) Nakon što je sebi UNAKAZIO GLAVU, Dejan Dragojević ZAVRŠIO U URGENTNOM: TRI KOPČE NA GLAVI!

Foto: Blic.rs

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako saznajemo, Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je neno sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve prilao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnoteži je imao, nijhe bilo drugih povreda na telu.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako saznajemo produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Inače, naš fotoreporter je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u "Zadruzi". Tada je Dejan doveden za jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog videli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom

Takođe, kako je "Blic" pisao, majka Dejana Dragojevića je u lošem stanju, i u momentu kada ga je videla na televiziji u lokvi krvi, pozlilo joj je.

Takođe, njegova porodica i brat David, odmah su u pola noći krenuli ka bolnici kako bi videli u kakvom je stanju Dejan.

Sada se čeka odluka produkcije, šta će se dešavati dalje i da liće Dejan Dragojević biti samo kažnjen, ili mu zbog ovakve drame sledi diskvalifikacija.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Djoka

14.01.2022 u 16:39h

Skonite sotonu od Dejana, zakacila se za njegovu energiju i zato on ne moze da se otrgne, podsvesno se boji jer zna da je ona spremna na sve samo da sacuva zrtvu da se hrani energijom, to je sotonama nasusna potreba, sklonite Dejana od nje pod hitno, on nije negativan i ona mu trosi energiju a nesvesno se plasi nje, sotona spremna na sve on to oseca, zato je brani jer nije prosvetlio to u glavi, Dejana sklonite i spasite ga, SOTONA SE ZAKACILA NA NJEGOVU ENERGIJU ZATO SU ONI ZAJEDNO NEGATIVNI A

Vesna

14.01.2022 u 14:52h

Dejan treba da napuste zadrugu. Očigledno da ima dozu suicida.

Tina

14.01.2022 u 14:42h

Za mama Bilju i Davida kao I Dejanovog tatu. Ako ga volite kao što tvrdite, izvedite ga i platite Pinku . Pređite sa reci na dela, pošto ste 5god. samo pricali.

Сретен Јовановић

14.01.2022 u 14:23h

Treba budalu izbaciti iz zadruge,ubiće se ili će ubiti nekoga🙈🤮💀.Sa njim zajedno u ludnicu još par njih(dalilu,cara i još koje đubre ljudsko),koje nepoštuje ništa što im pruža Mitrović👍☃️🎺🎼🇷🇸

Zlata.9 Tara čuvaj se tog pokv

14.01.2022 u 14:16h

Mislimda treba ga izbaciti, jer on je kriv ljubora na dalilu, to neka rjrši d njom ona ga vređala, ali on njoj oprašta, dobro se lupio po glavi, i bolje da ga se izbaci, jer on druge zadrugare izaziva,a dalili oprašta.

NE PROPUSTITE