SvetPlus.com SvetPlus.com

Dalila iznela šokantne detalje! Klanjao si 24 sata! (VIDEO)

Dalila iznela šokantne detalje! Klanjao si 24 sata! (VIDEO)

Foto: SvetPlus.com

Novi detalji skandaloznog bračnog para! Dalila Dragojević iznela šokantne detalje! Klanjao si 24 sata!

Dejan Dragojević odlučio je da progovori o problemima koje je imao u braku sa Dalilom, a otkako su bivši supružnici ušli u javni rat, klupko je počeo da se odmotava, a skandalozni detalji njihovog privatnog života da izlaze na površinu.

O svojoj borbi za potomstvo i vantelesnim oplodnjama, Dragojevići su otvoreno govorili, a sada je Dejan izneo šokantne tvrdnje i otkrio da nije bio srećan kada je saznao da je njegova supruga ostala u drugom stanju.

- Kako te nije sramota da mi kažeš da se nisi radovao. Limune mi je postavljao, na majicu u kojoj sam išla na vantelesnu oplodnju. Meni je to bila najtraumatičnije - vikala je Dalila.

-Pitala me je tad: "O čemu razmišljaš, nešto nisi srećan?". Ja sam bio srećam, ali mi je milion stvari prolazilo kroz glavu, ozbiljna stvar koja se dešava sa ovakvom osobom - objašnjavao je Dejan.

- Ovaj čovek je klanjao i 24 sata molio Bogu da to bude ispravno. On se sprda sad sa tim, fuj - rekla je Dalila i šokirala zadrugare.

- Živi bila pa videli kad Aleksandra ispriča mnoge stvari. Aleksandra, pazi koliko ćeš biti iskrena prema ovom čoveku i koje ćeš stvari da pričaš, jer on tebi neće ništa da priča o sebi. Ja sam bila otvorena, a evo kako sad prolazim. Laže, dodaje i nadodaje i laže da nije bio srećan. Znaš koliko je patio i štedeo me uvreda, pa me nakon svega prihvatio da bude sa mnom posle Filipa. Brat mu je rekao da je pao - poručila je Dalila sadašnjoj devojci svog bivšeg muža.

- Seti se rasprava koje smo imali. Kakve rasprave su bile u stanu, kakve šizofrenije si imala i non stop si bila nadr*ana. Nisu uticali hormoni, imala si ti tad druge probleme - nastavio je Dejan.

- Sram te bilo koliko nisko udaraš. Ti si jedno dno dna. Mislila sam kao i moja porodica da si savršenstvo bez mana. Za tri dana si pokazao da si sa mnom živela lažno i da si sve planirao - rekla je Dalila.

- Planirao da me prevariš? O ljubavi neću da pričam, ta ljubav je prošla. Bila su priče o prevari, koje su se sad ispostavile - istakao je on

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SvetPlus.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE