SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

OSTALO JE JOŠ SAMO 12 SATI: Potvrđeno ispred produkcije - Večeras u Zadruzi VANREDNO, veliki POVRATAK!

Nastaće pravi haos.

OSTALO JE JOŠ SAMO 12 SATI: Potvrđeno ispred produkcije - Večeras u Zadruzi VANREDNO, veliki POVRATAK!

Foto: SrbijaDanas.com

Navikli smo da nas produkcija "Zadruge" svako malo iznenađuje, a osim što sinoć nisu održane nominacije, što znači da ove nedelje neće biti ni izbacivanja, za večeras je najavljeno vanredno ubacivanje!

Na društvenim mrežama se već uveliko raspravlja o tome ko bi mogao biti novi učesnik "Zadruge", a najviše se sumnja da će to biti jedna od najkontroverznijih učesnica ikada - Tara Simov!

Kako je njena neprežaljena ljubav Mateja Matijević nedavno uplovio u vezu sa Minom Vrbaški, koju su sinoć i ozvaničili, gledaoci smatraju da je ovo idealan trenutak za Tarin povratak.

Simova je dala svoj komentar o novoj vezi svog bivšeg dečka na Instagramu:

- Bolje ko snajka prostitutka slažem se - napisala je Tara aludirajući na to što nikada nije bila prihvaćena od strane Matejine porodice, ali i na priznanje Vrbaški da se pre nekoliko godina bavila najstarijim zanatom.

Pored toga, Tara je objavila i sve muškarce iz pet sezona Zadruge sa kojima je Mina bila, uz podsmeh i podrugljivi komentar.

Da li će se večeras ponovo u Belu kuću useliti diskvalifikovana Tara ili je ipak neko drugi u pitanju, saznaćemo za 12 sati.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Supervizor

14.05.2022 u 18:50h

Igleda da se narod zasiti pa su igubili gledanost.Jedon od razloga je što režiser produkcije nema ideju jer samo gura Dalilu već mesecima i narodu se dosadilo. Pink treba da plati dobrog kreatora koji će kreijira priće a ne da plaća ludu Mikicu?

NE PROPUSTITE