SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

OGLASIO SE ŠA: Obnovio vezu sa Tarom Simov, a sad progovorio o Mateji - "SVE sam rekao"!

OGLASIO SE ŠA: Obnovio vezu sa Tarom Simov, a sad progovorio o Mateji - "SVE sam rekao"!

Foto: SrbijaDanas.com

Matijević će prekinuti prijateljstvo sa reperom?

Sinoć održana emisija "Pitanja gledalaca" pokrenula su mnoga pitanja o odnosima u Beloj kući, a jedna od aktuelnih tema svakako je odnos Mine Vrbaški i Mateje Matijevića.

Zadrugari su žestoko osudili ovaj par jer, zadrugar ne želi da prizna vezu sa Minom, a da pritom imaju seks*ualne odnose i ponašaju se kao da su zajedno.

Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu i o Matejinom druženju sa muzičkom zvezdom Nenadom Aleksićem Ša s ozbirom da je on po izlasku iz pete sezone "Zadruge" obnovio svoju romansu sa Tarom Simov. Njih dvoje se više ne kriju, te na društvenim mrežama izbacuju slike sa istih lokacija i to u istom danu, što potvrđuje da uživaju u slobodnim danima i oporavku od života pred kamerama.

Voditelj je Matijevića pitao da li će nastaviti druženje sa reperom s obzirom da je i on bio u jako turbulentnoj vezi sa Simovom. Onda je pomenuo i "Zadrugovizija karaoke show" na kom ga nije pozdravio, na šta je Matijević odgovorio da između njih dvojice nema zle krvi i da ne vidi problem u druženju po izlasku iz Bele kuće dok svi zadrugari misle da će se Mateja odreći ovog prijateljstva sa reperom upravo zbog njegovog emotivnog statusa.

- Znam da je naše druženje baš iskreno bilo u Beloj kući, nismo ni komentarisali odnos sa Tarom, niti smo se družili da bi jedan drugog sklonili od nje. Stvarno nema krajnjih namera što se mene tiče, a mislim da je isto i kod njega, stvarno nisam promenio mišljenje o njemu ni jedne sekunde. Imaju ljudi pravo da polemišu na 1001 način to što smo mi dobri svakako ali je suština ovo što sam rekao - izjavio je kratko Ša za portal Pink.rs

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE