Informer.rs Informer.rs

Zapretio joj po*no snimcima!? Bebica i Miljana zaratili, reagovalo obezbeđenje!

Zapretio joj po*no snimcima!? Bebica i Miljana zaratili, reagovalo obezbeđenje!

Foto: Informer.rs

Rijaliti učesnici i bivši ljubavni par, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, sinoć su se žestoko posvađali tokom emisije "Pretres nedelje", a sukob su nastavili u spavaćoj sobi.

Bebica je uništio Miljani cigarete, a potom je nastala opšta pometnja, kada su međusobno krenuli da se pljuju u spavaćoj sobi.

Miljana je u jednom momentu želela da izignoriše kompletan sukob, a onda je shvatila da to nije dobra odluka, pa je uzvratila istom merom, dok su ih ukućani smirivali.

Kasnije su nastavili sukob u dvorištu, a njihovi cimeri dugo nisu mogli da odu na spavanje, s obzirom na to da su Miljana i Bebica bili prilično glasni, a obezbeđenje je dežuralo pored njih.

- Sama si mi poslala snimke kako te četvorica gu*e, ku*etino! Šta si radila u Hrvatskoj - vikao je Bebica, a ona mu je odbrusila:

- Svi znaju da si patološki lažov - rekla je Miljana, a Macanović je nastavio:

- Je l' si mi ti poslala snimke koje ti je poslao Marko Đedović?

Kulićeva je izbegavala odgovor na pitanje, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Informer.rs

VAŠI KOMENTARI:

Maja

19.09.2023 u 14:46h

Ne seri više ti sa tvojim komentarima

Mirka

19.09.2023 u 11:07h

MILJANA ,PRE PAR GODINA TI JE MISEL ZA CRNIM STOLOM REKAO PRED 50 UCESNIKA I SVIM GLEDAOCIMA ,,,,,, NEMAJ PA SE NE BOJ ,,,,,, ETO TO JE TVOJ MOTO TVOG ZIVOTNA !!!!!!!! TI BIRAS , OVO STO SI IZABRALA JE ????????? DOSTA JE BILO I TEBE I TVOG MAFIJANJA !!!!!!

NE PROPUSTITE