PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Majka Stanije Dobrojević POZIRALA U BIKINIJU - Svima POPADALE VILICE kako izgleda u 60. godina! (FOTO)

Majka Stanije Dobrojević POZIRALA U BIKINIJU - Svima POPADALE VILICE kako izgleda u 60. godina! (FOTO)

Foto: PulsOnline.rs

Starleta Stanija Dobrojević, poslednjih dana bila je u centru skandala zbog veze sa oženjenim muškarcem Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi da nije znala da je bio u braku.

Ipak, njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić pri ulasku u rijaliti "Zadruga 7 elita" tvrdila je da joj je starleta rasturila brak.

Stanija je potom navodno raskinula sa Asminom, te je otputovala na Zanzibar, odakle se redovno na Instagramu. Ona je veoma aktivna na pomenutoj mreži gde svakodnevno deli provokativne fotografije.

Starleta privlači veliku pažnju svojim izgledom, a ona je jednom prilikom pokazala svoju majku i otkrila da je od nje nasledila lepotu.

Da krv nije voda govori činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila nalog na Instagramu, a mnogi su ostali u šoku kada su videli kako Stanijina majka Slavica izgleda u 60. godini.

Na njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži pretežno se nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

Stanijina majka može se pohvaliti izvajanim telom i sjajnom figurom, a to je i dokazala kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE