PulsOnline.rs PulsOnline.rs

DELILE SU ISTOG PEVAČA! Otkriven razlog burne svađe na venčanju Anite i Matore

DELILE SU ISTOG PEVAČA! Otkriven razlog burne svađe na venčanju Anite i Matore

Foto: PulsOnline.rs

Tokom rasprave u rijaliti šou-programu "Zadruga 7 Elita" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su obelodanile da su se na njihovom venčanju pevačica Sandra Rešić i nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović posvađale zbog muzičara Vuka Moba, sa kojim su, kako tvrde, obe bile u vezi.

Matora: "Ima mi smisla da je rekla Matei zbog čega to radi jer je onda sišla do oltara i posle svegta toga je bila tužna."

Anita: "Nisam htela zavete da dam jer znam šta sam uradila, sam taj čin dopisivanja. Rešićka i Ermina su se svađale oko Vuka Moba taj dan."

Matora: "Ako ćeš iskreno tad sam Aniti i poverovala, okej možda je bila nervozna zbog toga ali opet nema opravdanja da pozoveš švalerku i budeš tužna. Mogla si da kažeš da i daš zavet, isti ti k..."

Anita: "Rekla sam da me boli uvo da Jovana svima plaća šminkera nego samo nas tri. Ermina je prvo bila sa Vukom, pa Sandra i one su tu našle da se raspravljaju."

Matora: "Jeste, potvrđujem to."

Anita: "Počelo je od šminke do Vuka. Bezveze smo se svađale taj dan i to je to."

Matora: Šta su one pričale tamo ne znam, svakako to ne menja moju i Anitinu situaciju. Napad je najbolja odbrana u Anitinom slučaju. Možeš da radiš šta hoćeš, biće ista situacija kao što je bila sa Zolom kad shvati da sam se stvarno ohladila."

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE