Mondo.rs Mondo.rs

"POMEŠA PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE" Mirković besan nakon otkaza Dušice Jakovljević: Ne zna koje je kad uzela

"POMEŠA PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE" Mirković besan nakon otkaza Dušice Jakovljević: Ne zna koje je kad uzela

Foto: Mondo.rs

Saša Mirković oglasio se na svom Instagram nalogu nakon što je otkriveno da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hajp televiziji.

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je nakon Zadruge, prešla na televiziju Saše Mirkovića, nakon pet meseci dobila je otkaz na Hajpu. Saša Mirković je sada zapenio od besa, te je na svom Instagram profilu poručio:

"Vidim da se mešaju pojmovi neplaćeni odmor i neplaćeno odsustvo! To je isto kao kad pomeša psihoaktivne supstance i ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče pred spavanje! Nema potrebe da dalje objašnjavam.... Bilo bi neprijatno i za gledanje i za čitanje a i za slušanje", napisao je Mirković i dodao:

"Da me ne bi svi zvali i pitali za Dušicu, evo odgovora: dobila je otkaz ugovora o radu pre 7,8 dana, a o detaljima ne želim da se izjašnjavam".

Kako su ranije preneli domaći medji Dušica je nadodno dobila opomenu pred otkaz, a konačna odluka o otkazu usledila je 18. aprila. Voditeljka se ovim povodom kratko oglasila, te je priznala da je istina da više ne radi na Hajpu.

"Istina je da smo prekinuli saradnju. Došlo je do poslovnog razmimoilaženja. Već mesec dana nisam na televiziji, želela sam da se posvetim svojoj ćerki i brendu koji ona pokreće. Nismo se posvađali, čak nam je i poslednji suseret bio vrlo prijatan. U poslednje vreme više nisam sebe tu videla i dalje neću komentarisati", bila je izričita Dušica.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Mondo.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE