Alo.rs Alo.rs

JE L' MOGUĆE DA TO RADIŠ? Maja Marinković zapenila od besa, obelodanila šok detalje svađe sa majkom!

Majka Maje Marinković se nikada nije pojavila u medijima...

JE L' MOGUĆE DA TO RADIŠ? Maja Marinković zapenila od besa, obelodanila šok detalje svađe sa majkom!

Foto: Alo.rs

Maja Marinković godinama je deo rijaliti formata, a za to vreme Taki Marinković je često podržavao svoju naslednicu u medijima, te ga javnost dobro poznaje.

Međutim, njena majka se, za razliku od njega, nikada nije pojavila sa ćerkom u javnosti.

- Mama je ista ja, samo što je ona jako inteligentna. Ona je bila vukovac u školi, znaš šta to znači? Bila je najbolji učenik... započela je Maja, a Stanislav ju je upitao kako njena mama komentariše njen život:

- Ne može očima da ih vidi. Meni mama svašta kaže, ona se naljuti na mene pa ne priča sa mnom... Uvek mi kaže: "Je l moguće šta ti radiš, na šta to liči?!", ali kad je nešto normalno i zdravo ona podrži. Mislim da o tebi misli sve najlepše.

S obzirom da se za za sve ove godine nikada nije pojavila ni u jednoj emisiji, svi su se pitali kako izgleda majka Maje Marinković.

Na društvenoj mreži X (Tviter) su se pojavile njene fotografije iz mladosti. Svima je zapao za oko njen stajling, ali i sličnost sa ćerkom:

- Ovo je majka Maje Marinkovic, lutkice! Ćerka imala na koga da se ugleda kada je u pitanju oblačenje. A Taki macan! - stajalo je u opisu fotografije.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Alo.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE