NaDlanu.com NaDlanu.com

ISFRUSTRIRANI STE I NESREĆNI: Maja Marinković smatra da su cimeri u Beloj kući ljubomorni na njenu vezu sa Stanisalvom Krofakom (VIDEO)

ISFRUSTRIRANI STE I NESREĆNI: Maja Marinković smatra da su cimeri u Beloj kući ljubomorni na njenu vezu sa Stanisalvom Krofakom (VIDEO)

Foto: NaDlanu.com

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnica "Elite" Maja Marinković otkrila je da su mnogi ukućani ljubomorni na njen odnos sa Stanislavom Krofakom, čak i ako je tapšu po ramenu.

- Navela sam nekog ko ovde daje nekoncizne odgovore, ja vrlo dobro znam šta treba da kažem i odmah mi je u glavi odgovor. Nisam neko ko ne zna da priča, to što su neki zaostali u razvoju i ne znaju misli i dela da poklope to je njihov problem. Mene nema ko da vadi iz go*ana, ja top živim, tako je bilo i pre rijalitija i sad. Ja imam top muškarca pored sebe, ima kodekse i stavove normalne, meni ne mogu ovi retardi da priđu. Nekoliko puta sam pitala Đedovića šta ti misliš jer se mi još uvek upoznajemo. Kad smo kod Lepog Miće, meni je Mića rekao da Stanislav treba da spasi glavu, to što sam ja radila radile su i druge, ja razumem da sam ja Maja i da mi se meri triput. Ja shvatam da imam najnormalniji odnos i da to ljudima smeta. Postoje ljudi koji su dobri sa mnom, a rade mi iza leđa, kad budu zadovoljni svojim životima onda će razumeti sve - rekla je Maja.

- Ovde ima nekoliko igrača koji rade dobre stvari za ovaj projekat, boli njih ku*ac za nas - rekao je Stanislav.

- Ovo ostalo su sve foliranti i šatro rijaliti mod, meni je samo moj dečko bitan - rekla je Marinkovićeva.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: NaDlanu.com

VAŠI KOMENTARI:

Sramota

26.04.2024 u 10:40h

iskompleksirana, isfrustrirana, zavidna, ljubomorna ...maja... prvi put ima v e z u, svi ljubomorni na nju, na ssta na seks i samo seks, izigrava zzrtvu i naziva iz ljubavi elitarke rospijama, u dosadasnjim njenim trpanjem nje, kao trece, u odnose nju nikad niko tako blatio nije, a trebao je i gore

NE PROPUSTITE