SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"ODBIJA da radi Zadrugu" Evo šta će Dušica voditi na "Pinku", isplivali detalji nezvaničnog DOGOVORA sa Mitrovićima

"ODBIJA da radi Zadrugu" Evo šta će Dušica voditi na "Pinku", isplivali detalji nezvaničnog DOGOVORA sa Mitrovićima

Foto: SrbijaDanas.com

Kako navode domaći mediji, Jakovljevićeva je odbila da ponovo vodi popularni rijaliti.

Voditeljka Dušica Jakovljević izazvala je pažnju javnosti kada je danas primećena kako ulazi u zgradu televizije "Pink".

Zbog ove iznenade situacija, mnogo su posumnjali da se nekadašnje poznato TV lice vraća u ružičasto jato, a sada su isplivali novi detalji njenog potencijalnog angažmana.

Naime, Dušica je krajem prošle godine dala otkaz na mesto vodteljke, a sada se, po svemu sudeći, vraća na "Pink", međutim, kako navode domaći mediji, ona je odbila da ponovo vodi popularni TV format.

- Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika Pinka. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi "Elitu" već će postati voditeljka "Premijere" pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo Pinkovog jata. U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi "Zadrugu", tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara - izjavio je dobro obavešten izvor sa televizije Pink za domaći medij.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE