NPortal.rs NPortal.rs

MIKSI POSTAJE VODITELJKA: Dobila svoju emisiju - stiglo zvanično saopštenje (VIDEO)

MIKSI POSTAJE VODITELJKA: Dobila svoju emisiju - stiglo zvanično saopštenje (VIDEO)

Foto: NPortal.rs

UČESNICA rijalitija "Zadruga 7 Elita", Miljana Kulić, završila je na hitnom preglednu u Urgentnom centru, a nakon što je ustanovljeno da joj nije ništa vraćena je u rijaliti.

Ipak, iznenađenjima tu nije kraj. Veliki šef poslao je hitno pismo u kom je saopšteno da je Miljana Kulić dobija svoju emisiju na televiziji "Pink" u okviru rijaliti programa "Elita".

- Draga Elito, Miljana je izrazila želju da se emituje njena emisija. Vreme je da počne "Radio-Mikseta". Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Sve je u roze nijansama, a i sama Miksi je blista u roze odevnoj kombinaciji.

Miljana Kulić je poznata po svom humoru, kojim će dodatno začiniti ovu emisiju i kvalitetnim materijalom, koji će ludo zabaviti milionsku publiku kraj malih ekrana i svima učini popodne nezaboravnim, najavili su dodatno sa Pinka, a potom objavili prve kadrove.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: NPortal.rs

VAŠI KOMENTARI:

ZA CESTITKE !!

27.04.2024 u 03:25h

MA JEDI GOV*NA BUDALETINO !!!! VODI TU BOLESNICU SVOJOJ KUCI DA TI SERKA PO KUCI I DVORISTU ,DA TI BACA CIPELE , HRANU I ROBU U JEZERO ,DA TI KRADE PARE I STVARI PO KUCI I.T.D. . ISTE STE BOLESNICE !!

Ccestitke

27.04.2024 u 01:38h

miksi, svaka ccast, prva u ovoj sezoni, nadamo se joss ovako dobrim tvojim Mikseta radio emisijama. u ovoj emisiji smo vidjeli da u eliti ima vise tema i uccesnika za razliku od amnezije gdje se zaljubljena voditeljka i folirant vaccare i zloupotrebljavaju radijski prostor i termin u svrhu svoje prezentacije vec duze vrijeme.

Mikica se posrala po Imaginari

26.04.2024 u 18:05h

Izgleda da joj je obećano 1 mesto pa mora da opravda .

NE PROPUSTITE