SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Napredovala sam, dobila sam poziciju..." Ana Ćurčić o poslovnim uspesima i odlasku Dušice Jakovljević sa "Hajpa"

"Napredovala sam, dobila sam poziciju..." Ana Ćurčić o poslovnim uspesima i odlasku Dušice Jakovljević sa "Hajpa"

Foto: SrbijaDanas.com

Gotovo svi mediji pišu o njoj konstantno, a nakon osvojenog drugog mesta u "Zadruzi 6" Ana Ćurčić je odlučila da promeni svoj život iz korena. Kraj malih ekrana oslobodila se tereta koji je tištio dug vremenski period, a danas je direktor marketinga eksponencijalno rastuće "Hype" produkcije.

Ana Ćurčić bila je gost portala Srbija Danas, gde je progovorila o tome koliko joj se život promenio otkad je zvanično poznata širokim narodnim masama, ali i o gorućim temama koje interesuju širu javnost.

Poznata dama pred našim kamerama otvorila je dušu, te otvoreno progovorila o svemu.

Vrati se na današnji datum od pre godinu dana. Kako bi okarakterisala ovaj period u svom životu?

- Bilo je puno izazova i iskušenja. Sve ono loše što sam proživela dovelo je do toga da danas sedim i pričam ovde sa tobom ovako raspoloženo.

Da li si zadovoljna?

- Jako lepo pitanje si mi postavila. Baš si mi lep termin rekla. Mi ne trebamo prosto uvek biti srećna, srećni ne možemo biti 24 sata. Ali da, zadovoljna sam žena.

Ogolila si svoj život mnogobrojnoj publici, da li žališ zbog toga ili ti je drago jer su upoznali Anu Ćurcić od glave do pete, sa svim vrlinama i manama?

- U principu, ogolila nisam uopšte. Jesam rekla dosta stvari, većinu nisam. Žao mi je što je jedna takva životna priča kao što je moja, a verujem da ima mnogo takvih priča, ispinovana, i eto, desila se tamo gde se desila. Druga stvar, mislim da je to prosto bio put kojim sam trebala da idem, i da je to apsolutno nešto zbog čega se ne kajem. Donelo mi je neke druge benefite, i oslobodilo me je u mnogim drugim stvarima.

Jednom prilikom si izjavila da si "željna ljubavi" od strane partnera. Da li se situacija na tvom ljubavnom planu promenila, da li si zaljubljena?

- Nisam zaljubljena, i ne žudim da budem zaljubljena. Nisam uopšte optećena da imam partnera. Lepo mi je u statusu u kom jesam.

Kakav je to status?

- Pa status je onakav kakav želim. Svi mi žene imamo udvarače. Visoki su mi standardi u tom smislu, i savetujem svima da budu(smeh). Šalim se, slobodna sam žena, i manjak ljubavi nemam. Ne bih da se vraćam na to da li sam željna ljubavi, to je neki drugi period. Imam ljubav od onih od kojih trebam, a to su porodica, prijatelji, deca. I kolege, naravno.

Da li si se oporavila od svega što si doživela tokom rijalitija u kom si učestvovala, i da li smatraš da ćeš moći jednom za svagda da ostaviš ceo taj period iza sebe?

- Taj period je, baš tako, period pre. Oporavila sam se, i ne bih da ti previše pričam o tome, mislim da sam više dosadna. Bilo je jako teško i mučno, doživela sam mnogo ružnih stvari i od medija nekih, nećemo naglasiti kojih. Iz svega sam izašla jača i spremnija, i bolja. Dosta sam radila na sebi i mislim da svi mi trebamo da se u tako jednoj teškoj situaciji bilo koje vrste da se ne prepustimo. Ojačala sam baš, baš.

Šta ti je, i ko ti je najviše pomogao da se vratiš na kolosek?

- U taj format sam ušla sam kao ranjena žena, i neko ko je bio vrlo načet. Sve što je došlo posle mene samo dokrajčilo. Ali, ja prosto mislim da moja porodica, moji prijatelji i hvala Bogu pa sam se tih prijatelja koji su zapravo neprijatelji rešila. Bog mi je namestio da vidim šta su i ko su. Aca mi je, naravno, pomogao. To ću uvek naglasiti.

Pomenula si Acu, u kakvim ste sada odnosima?

- Mi smo u odličnim odnosima, uskoro će postati tata. Radujem se tome, čuli smo se, i sve najbolje mu želim. Aca je meni prijatelj dok sam ja živa.

Sem Ace, ko ti je trenutno najveća podrška, a ko ti je najveća prepreka u životu?

- Prepreka sam imala puno. Prepreke su mi bile znamo ko. Ne mislim na osobu sa kojom sam bila, nego na medijsku kuću, gde je apsolutno sve ono što sam ja proživljavala, i nasilje koje sam proživljavala, a nisam imala prostora da o tome pričam, jednostavno spinovano je i pravljeno od mene nešto što nisam. Da li narod u to veruje, mene iskreno ne zanima. Kamen spoticanja je bila ta neka druga strana.

Za čim u životu najviše žališ? Da li ti je krivo za nešto što si uradila, ili nisi? Da li ti je žao što si ušla u rijaliti?

- Ja u principu ne volim da se kajem, od kajanja nema ništa. Život u kajanju nema perspektivu. Ne kajem se. Sve što sam u životu uradila, bilo pogrešno ili ne, ja sam taj put prošla. Kad bih znala gde ću pasti, ja bih sela. Bitno je da nemam omče koje me vraćaju unazad.

Šta bi rekla sada Ani iz 2011. godine, kada si ušla u vezu koja ti je obeležila deceniju života. Koji bi joj savet dala?

- Ja sam 2011. bila jedna jako srećna žena, i ušla sam u vezu sa nekim u koga sam se jako zaljubila. Ne znam šta da ti kažem. Ali, kad bi me pitala šta bih rekla Ani posle par godina, rekla bih joj:"Briši mala".

Tara Simov je pre nekoliko dana objavila izuzetno uznemirujuć sadržaj putem svog Instagram naloga. Počupana kosa, modrice i rascepana usna okačene su uz tag #stopnasiljunadženama, insinuirajući na svoj odnos sa nekadašnjim partnerom. Kao neko ko je i sam proživljavao teške momente u svoja 4 zida, šta si joj savetovala, kako da se izbori sa nedaćama?

- Taru ja gledam kao dete. Čule smo se, ne bih otkrivala ništa. Ali, popričale smo, i dala sam joj savete, dosta saveta. Sve drugo treba da vam kaže Tara.

Krenula je svojevrsna sezona razvoda na srpskoj estradi. Šta je kod tebe bila kap koja je prelila čašu kada je u pitanju bio tvoj brak? Kako komentarišeš dramu koja se odvija između Harisa i Meline Džinović?

- U mom braku je samo prestala ljubav. Razveli smo se civilizovano, i on je jedan od pet ljudi koji su meni verni prijatelji. Moram da te uskratim za Harisa i Melinu, jer sam upravo ja prošla jedan užasan linč, jedan užasan proces šta su sve mediji iznosili. Ni Melini ni Harisu ne bih stajala na muku.

Danas kad nisi u rijalitiju, da li pratiš rijaliti?

- Ne pratim rijaliti, radim na televiziji, tako da sam prinuđena da načujem nešto. Tu televiziju ne palim u svojoj kući.

Kakvi su ti planovi u budućnosti, postoji li nesto za čim žudiš, a nije se ostvarilo?

- Prilično sam napredovala. Dobila sam poziciju pomoćnika generalnog direktora marketinga, to je sfera koju jako volim. Moji planovi su da se stvarno posvetim karijeri i poslu, jer mi ova televizija na kojoj radim pruža sve što sam želela. Što se drugih planova tiče, desiće se nešto lepo, ali čućete o tome. Polako.

Veliku pažnju medija je privukao otkaz Dušice Jakovljević. Da li je ta odluka došla naprasno ili je niz stvari doveo to toga?

- To je odluka našeg generalnog direktora i urednika, i ja prosto smatram da šta su oni odlučili, i to je tako.

Postoji li neko ko će doći na Dušicino mesto? Da li postoji neko ime koje bi mogla da nam otkriješ?

- Što se mene tiče, ja to zaista ne znam. To kada se bude odlučilo, sigurna sam da će se objaviti, kao i sve.

Dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta samo uz navođenje i linkovanje izvora Srbija Danas i autora.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE