Republika.rs Republika.rs

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Ša uživo u programu uradio NAJGADNIJU STVAR, Miona ni ne sluti šta joj je uradio pred njenim očima! (VIDEO)

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Ša uživo u programu uradio NAJGADNIJU STVAR, Miona ni ne sluti šta joj je uradio pred njenim očima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Zbog poteza Nenada Aleksića Ša su svi skandalizovani!

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak koji je izazvao dosta pažnje i kontroverze. Naime, u rijalitiju "Elita" primećen je trenutak u kome Nenad Aleksić Ša miluje svoju cimerku Mionu Jovanović, ali dok je to radio, čačkao je nos, a zatim istom rukom nastavio da miluje Mionu po ruci. Ovaj potez izazvao je burne reakcije među gledaocima i korisnicima društvenih mreža.

Nakon što se snimak pojavio na Instagramu, mnogi su izrazili svoje zgražavanje i nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem u rijalitiju. Komentari su bili brutalni, a mnogima nije bilo prijatno da gledaju ovaj skandalozni potez Aleksića. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, ističući da nije primereno ni u privatnom ni u javnom prostoru.

Ovaj događaj izazvao je veliku polemiku među gledaocima rijalitija "Elita" i šire javnosti. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje javnih ličnosti, ističući da bi trebalo da budu svesni da ih kamera neprestano prati i da njihove postupke mogu da vide milioni ljudi. Takođe, istaknuto je da je važno voditi računa o higijeni, posebno u javnim prostorima.

Nakon što je snimak postao viralan, i sami učesnici rijalitija su reagovali na ovaj događaj. Neki su stali u odbranu Aleksića, dok su drugi osudili njegovo ponašanje. Ovo je dodatno podgrejalo raspravu među fanovima rijalitija i izazvalo dodatnu napetost u već napetoj atmosferi.

U svakom slučaju, ovaj događaj je pokrenuo lavinu komentara i rasprava na društvenim mrežama, ističući važnost odgovornog ponašanja javnih ličnosti, ali i važnost poštovanja osnovnih higijenskih standarda.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE