Republika.rs Republika.rs

ONA VEČERAS ULAZI U ELITU I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

ONA VEČERAS ULAZI U ELITU I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

Foto: Republika.rs

Mnoge je zaintrigiralo da li će večeras Ermina Pašović otvoriti Pandorinu kutiju.

Fanovi popularnog rijalitija "Elita" ostali su iznenađeni kada je bivša zadrugarka Ermina Pašović objavila snimak sa aerodroma u Beču na svom Instagram profilu. Mnogi su odmah pomislili da Ermina dolazi u Srbiju kako bi večeras bila specijalni gost u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević.

ONA VEČERAS ULAZI U ELITU I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

Foto: Republika.rs

Nakon objave snimka sa aerodroma, počele su da se šire spekulacije o tome da li će Ermina zaista biti specijalni gost u večerašnjoj emisiji kod Dušice Jakovljević. Mnogi fanovi su bili uznemireni ovom objavom, budući da je Ermina veoma popularna ličnost među fanovima rijalitija "Elita".

Ermina Pašović privukla je pažnju javnosti svojim dolaskom u Beč, a mnogi su se pitali da li se bivša zadrugarka vraća u javni život ili je možda posetila Beč iz nekog drugog razloga. Njen povratak bi bio iznenađenje za mnoge, s obzirom na to da se nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti.

ONA VEČERAS ULAZI U ELITU I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

Foto: Republika.rs

Na društvenim mrežama su se brzo pojavile reakcije fanova koji su izražavali svoje iznenađenje i nestrpljenje da vide šta će Ermina otkriti u večerašnjoj emisiji. Mnogi su izrazili nadu da će Ermina ponovo biti deo javnog života i da će imati priliku da je vide u emisiji kod Dušice Jakovljević.

Dok fanovi i dalje nestrpljivo čekaju da vide šta će se desiti večeras, Ermina Pašović je uspela da izazove veliko uzbuđenje svojom objavom sa aerodroma u Beču. Njen povratak u javnost definitivno je tema koja će privući veliku pažnju, a večerašnja emisija kod Dušice Jakovljević mogla bi da otkrije mnoge nepoznate detalje o Ermininim planovima za budućnost.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

ARMIJA BH

10.06.2024 u 23:04h

AMA KO DOVEDE OVOG LAZLJIVOG OLOSA , SPLETKARUSA , TRACARA , MAHALUSA ??? PINK DA LI STE VI NORMALNI ???? PA VIDIMO DA NISTE !!!!! !ZENA KOJE SE ODREKLA FAMILIJA , KOJA UHODILA PEVACE , IMA BURNU ,PROSLOST OD MILJKOVICA KOJI JOJ BIO PIMP DO ZATVORA ZBOG KRADJE , ZABRANA U KLUBOVE ZBOG UHODJENJA PEVACA I ONA SAD OPET LAZE , LAZE . GREBALA DA UDJE U ELITU PA SAD JOJ OVO ZADNJI TRZAJ !! FUUUJ ERMINA , OLOSE !!

😁😁😭😭

10.06.2024 u 21:34h

Ermina lazljivica sve zna a nista ne zna uzas zena cime se bavi

PINK , PRODUKCIJO !!!

10.06.2024 u 13:56h

MA JEBA*LA VAS TRACARA , LAZOV I LOS COVEK ERMINA !!!!!!! KAKVU NAKAZU DOVODITE ??????? USLA U ELITU SA LAZNOM PRICOM , LAZNOM TRUDNOCOM I VILENILA PO IMANJU , LAGALA , LAGALA , IZMISLJALA PRICE A SAD ONA NAMA DA PRICA ISTINU ???!!!! MA VIDI KURC*A ????? MAHALUSA IMALA ESTETSKE OPERACIJE LICA A ZIVI OD SOCIJALNE POMOCI U BECU !!! KAKVI DEBILI PINKA ???????

NE LAZITE NOVINARI !!!

10.06.2024 u 13:43h

REPUBLIKA NOVINE POZNATA PO LAZIMA I NAPUHAVANJEM VESTI I!!!! FUJJ DEBILI NOVINARI !!!! ERMINA NIJE NIKAKVA ZVEZDA , TO JE JEDAN OLOS NEVIDJENI I GLEDAOCI NISU ZELJNI OVE NAKAZE , LAZOVA KOJA JE PRISTRASNA DO BOLA !!! ERMINACA IMA LOS DOSIJE , UHODILA PEVACE UHODILA DJOLE DJOGANI , IZBACIVANA IZ KLUBOVA ZBOG UHODJENJA , LAGALA O TRUDNOCI SA BANETOM , TRACARUSA , MAHALUSA , OLOS , LAZOV , FUUJ !! I SAD DA VERUJEMO OVOJ NAKAZI KOJA SVE LAZE . ERMINA ZIVI OD SOCIJALNE POMOCI BECA I GLUMI DIVU !!

Ermina

10.06.2024 u 11:59h

E bas ste nasli zenu koja istinu prica Ermina Rosava

NE PROPUSTITE