SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Palo prvo zaljubljivanje - Aneli i Mateja kao klinci, ne odvajaju se jedno od drugog, a svi pričaju o reakciji Anđele Đuričić

Palo prvo zaljubljivanje - Aneli i Mateja kao klinci, ne odvajaju se jedno od drugog, a svi pričaju o reakciji Anđele Đuričić

Foto: SrbijaDanas.com

Više se i ne trude da sakriju.

Učesnici "Elite 8" noćas su imali prilike da uživaju u prvoj žurci koja je organizovana u ovo sezoni, a do ranih jutarnjih časova ih je zabavljala Andreana Čekić.

Očekivano, mnogi su se već na prvoj žurci opustili, a došlo je i do spojeva koje je malo ko očekivao. Tako su Mateja Matijević i Aneli Ahmić skoro celo veče proveli zajedno, a u istom maniru se nastavio i današnji dan.

Nakon što su noć proveli grleći se prisno, današnji dan su započeli zajedničkim odlaskom u Pab kod Lepog Miće, gde je ponovo došlo do dodira.

Aneli i Mateja su sedeli zajedno na jednoj fotelji, uživali i smejali se, a Ahmićeva se u pojedinim momentima naslanjala na njegovo koleno. Gledaoci se pitaju kako će na sve reagovati Anđela Đuričić, budući da je poznato da je dugo bila zaljubljena u Matijevića, te da su svojevremeno nakon višemesečnog druženja stupili u vezu, koja nije potrajala.

Ipak, Đuričićeva do sada nije pokazala interesovanje za ovaj odnos, na iznenađenje mnogih.

Da li će u narednim danima doći do neke veće bliskosti među njima, ostaje da ispratimo.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE