SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Kolaps bivših supružnika u cik zore - Jelena nasrnula na Ivana nakon što se saznalo da su ponovo bili intimni

Kolaps bivših supružnika u cik zore - Jelena nasrnula na Ivana nakon što se saznalo da su ponovo bili intimni

Foto: SrbijaDanas.com

Ilićeva je potpuno izgubila kompas.

Bivši supružnici Ivan Marinković i Jelena Ilić sukobili su se rano jutros, i to žestoko, nakon što je on pred svima izrekao da su bili intimni samo veče pre ulaska u "Elitu 8".

Nakon ovih Ivanovih tvrdnji, Jelena je pobesnela i u jednom trenutku ga je čak i udarila, što su kamere u spavaćoj sobi zabeležile.

Prvo su se otimali oko stvari koje su jedno drugom pretili da će uništiti, a nakon što joj Marinković nije dao da priđe njegovom krevetu, Jelena je počela da ga udara po glavi i viče:

-Ne udaraj me, operisana sam, ne udaraj me - govorila je Jelena misleći na ugradnju silikonskih implanata koju je uradila tik pred ulazak u rijaliti, dok je sve vreme ona njega zapravo udarala.

Marinković je ponovo udarao nisko i prozivao Jelenu što se još uvek nije ostvarila kao majka, što ona ne krije da je veoma boli i pogađa.

- Htela je da vidi ko je kod kuće, nije joj bitna bila Beka. Tek kad je čula Miljanu, odmah je napravila haos, ali mora da se pomiri sa činjenicom da nema decu i da neće to ispraviti naročitom "brigom" o psu, već mora da radi na tome - govorio je Marinković.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE