SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Bedna režija: Ovi takmičari pokušali da obmanu narod, njihov prljav plan isplivao prerano - mislilli su da se neće saznati (VIDEO)

Bedna režija: Ovi takmičari pokušali da obmanu narod, njihov prljav plan isplivao prerano - mislilli su da se neće saznati (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Opasno su počeli, ali su se zaigrali pre vremena.

Kada je u pitanju rijaliti, mnogi od takmičara u projekat ulaze sa nekakvom vrstom taktike. Rijaliti program i jeste jedna vrsta ozbiljne psihološke igre, te ne čudi što svako ponaosob želi da se maksimalno sačuva, i da maksimalno iskoristi svaki dan koji provede u Beloj kući.

Međutim, primetno je da je publika u poslednje vreme postala na neki način, alergična, žargonski rečeno, na priče koje ukućani u Šimanovcima prave na silu, ne bi li tako postali interesantniji.

Iz tog razloga, veliki revolt danas je na društvenim mrežama izazvao snimak razgovora Uroša Stanića i Anđele Đuričić kod rehaba.

Naime, Stanić koji je bio vidno iznerviran zbog svoje prijateljice Aneli Ahmić, koja ga je ponovo zanemarila, otkrio je da su se upravo Mateja i ona, kao i Milena Kačavenda i Uroš Rajačić dogovorili da na silu glume ljubavne parove.

- "Nadam se da će Uroš ispljuvati Aneli i otkačiti je konačno. Aneli zlo", "Uki, samo gazi", "Aneli nikad nije bila prijatelj Urošu" - samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod gorepomenutog snimka.

Da li su Uroševe izrečene optužbe tačne, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi sem samih aktera. Jedino što nam preostaje je da pratimo tokove "Elite" i dalje, i da se uverimo da li su emocije o kojima je Stanić pričao stvarne, ili ipak izrežirane. Vreme će pokazati.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE