SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Kamera snimila tajni razgovor: Ivan poslao Jeleni poruku preko Anđele - Marinkovići prevarili naciju, u dogovor upleli Đuričićku: "Pitao te je da..."

Kamera snimila tajni razgovor: Ivan poslao Jeleni poruku preko Anđele - Marinkovići prevarili naciju, u dogovor upleli Đuričićku: "Pitao te je da..."

Foto: SrbijaDanas.com

Zadrugarki je neprijatno što mora da posreduje među njima.

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković ušli su "Elitu 7" kao bračni par. Međutim, pred kraj rijalitija se saznalo da je Jelena imala aferu sa Urošem Rajačićem i to je koštalo braka. U pauzi između dve sezone podneli su papire za razvod braka.

Kamera je sada snimila Anđelu Đuričić kako Jeleni prenosi tajnu poruku od Ivana. On je pokušao preko Anđele da dogovori da se sastanu i da razgovaraju.

- Meni je sad ovo jako neprijatno. Nadam se da je ovo poslednji put. Pitao te je Ivan da li hoćeš da pričate, znaš ti o čemu... ali ne danas, nije uopšte hitno, nego eto u narednim danima kad ti budeš mogla - rekla je Anđela.

- Hvala ti što si prenela - rekla je Jelena i poljubila je Anđelu u obraz.

Podsećamo, Ivan je tokom emisije "Pitanja gledalaca" optužio Jelenu da je imala intimne odnose sa njim pred ulazak u rijaliti.

- Od jedan do deset koliko ti se sviđa Sofija - glasilo je pitanje za Gastoza.

- 150. Svilajnačka Sofija, divna je devojka, volim kada se obuče tako - rekao je Gastoz.

- Nisam znala da mu se sviđam, ja sam oduševljena. Meni je čast da tako nešto čujem. Nisu navalentni, stvarno su pristojni. Imam nekoga ko mi je najsimpatičniji - rekla je Sofija.

- Slažem se da je Sofija zanimljiva devojka, danas su svi ponovili na onom sastanku vezano za miss, ali kao da svi muškarci teže ka tom nekom najvišem vrhu i time nipodaštavaju ostale devojke - rekao je Ivan.

- Eto, čemu ova ljubomora, bili smo drugari. Ja nisam komentarisao ni Jelenu ni Miljanu - rekao je Gastoz.

- Ona je devojka sada u nedoumici, rekla je da ne zna ni da li je rekla da joj se sviđa Stefan ili Gastoz - rekao je Marinković.

- On ne zna gde da laže - rekao je Gastoz.

- Ja ne iskorišćavam Branku, ona i ja smo osetili neku energiju, možda bude nešto, možda ne bude ništa, možda se pomirim sa Miljanom, ali ti sigurno nećeš biti sa Mrvicom - rekao je Ivan.

- Znaš zašto je za mene Jelena folirant? Prevari Ivana posle šest godina, dođe kod Uroša, pa je odj**e Uroš i onda se vraća Ivanu u petak na subotu - rekla je Branka.

- Ja imam informaciju s kim je Munja bio u stanu kada nije dozvoljeno Urošu da uđe. Ivan je sve najgore pričao o Jeleni do pre mesec dana, a sada ti se ona šatro sviđa. Vi ste dno dna! Jelena ako je imala obraza, ona zbog svojih roditelja nije trebala da ti kaže: "Zdravo" - rekao je Mića.

- Tako je. U subotu ujutru smo razgovarali kako ćemo da se ponašamo, ja sam rekao da nemam kome da se pravdam... Evo, ja sam spavao sa njom jer je volim, pitajte nju je l' ona spavala sa mnom jer me voli? Ja nju ne volim na taj način - rekao je Ivan.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Aca

13.09.2024 u 15:19h

dva najruznija takmicara koja su ikad krocila u rijaliti. dva ortodoksna prevaranta,eeeee Marinkovići bede jedne

NE PROPUSTITE