SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Nije izdržao - Anđelo Ranković zvanično NA TERAPIJI nakon "Elite 7", jedan detalj potvrdio sve

Nije izdržao - Anđelo Ranković zvanično NA TERAPIJI nakon "Elite 7", jedan detalj potvrdio sve

Foto: SrbijaDanas.com

Jedini logičan korak nakon završetka rijaliti karijere.

Anđelo Ranković vađži za jednog od najvoljenijih likova u "Eliti 7", te nije ni čudo što je osvojio visoko treće mesto - odmah nakon devojke Anite Stanojović i Aneli Ahmić.

Ranković je nakon finala imao pune ruke posla. Gostovanja, emisije, intervjui i sređivanje lokala uzeli su maha, te je Apolon sa Zvezdare rešio da promeni način života iz korena.

Kao dečko koji je uvek bio u fantastičnoj formi, Anđelo je odlučio da se vrat svojoj ljubavi - teretani. Koliko mu ovaj vid fizičke aktvnosti prija jasno se može videti iz današnjeg Instagram storija, gde je uz sliku tegova dodao i reč terapija na engleskom jeziku.

Nema sumnje da je partner pobednice "Elite 7" presrećan jer se vraća starom ritmu života, a u tome mu pomaže i izabranica, koja je takođe krenula u teretanu kako bi održala korak uz svog muškarca.

Uprkos brojnim spekulacijama koje su se širile poput zaraze tokom letnje rijaliti pauze, Anđelo i Anita su nikad zaljubljeniji i srećniji. Mnogi bivši takmičari tvrdili su da par nije zajedno nakon žurke povodom proslave završetka rijaliti sezone, publika koja se javljala u emisije "Narod pita" spekulisala je isto, ali svaki put su pogrešili - Anita i Anđelo koračaju samouvereno ka zajedničkoj budućnosti.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE