Blic.rs Blic.rs

CELA GLAVA JOJ U ZAVOJIMA Bivša zadrugarka IMALA OPERACIJE NA LICU - niko je nije prepoznao, a ona šokirala: "Svaka devojka treba da ULAŽE u svoj fizički izgled"

CELA GLAVA JOJ U ZAVOJIMA Bivša zadrugarka IMALA OPERACIJE NA LICU - niko je nije prepoznao, a ona šokirala: "Svaka devojka treba da ULAŽE u svoj fizički izgled"

Foto: Blic.rs

Bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović iznenadila je javnost objavom na svom Instagram profilu u kojoj je otkrila da je nedavno boravila u privatnoj bolnici kod plastičnog hirurga.

- Iskreno, prezadovoljna sam, mom estetskom timu verujem u milimetar svega što mi kažu. Uradila sam liposukciju podbratka i mačije oči. Sada sam stvarno prezadovoljna, ja ne krijem nikad šta radim, ja sam po tom stavu vrlo otvorena, jer smatram da svaka žena, devojka treba da ulaže u svoj izgled kako fizički, tako i duhovno - rekla je Anja za "Republiku", a ako je suditi prema njenom poslednjem storiju na Instagramu, oporavak još uvek traje.

Anja htela da uveća zadnjicu

- Cvele je jako zadovoljan Anjinim izgledom i smatra da se tom operacijom upropastila. Sa druge strane, taj zahvat nije bezazlen, oporavak je dug, a uskoro treba da uđe u rijaliti. Anja dosta radi na sebi, svakodnevno vežba i bila bi šteta da prirodu zameni za plastiku, kad već nema potrebe - govorio je nedavno za "Svet" izvor blizak paru.

- Cvele se ljuti i kaže joj da je postala zavisnik od estestke hirurgije i to mu se uopšte ne dopada. Anja pokušava da ga ubedi da će biti srećnija i lepša, ali ako ne uspe, videćemo od čega će da odustane - od verenika ili od g**e - ističe izvor, a prenosi "Svet".

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE