Republika.rs Republika.rs

ŠOK-BOMBA VELIKOG ŠEFA PRED OTVARANJE FARME! Od večera se SVE menja u Eliti!

ŠOK-BOMBA VELIKOG ŠEFA PRED OTVARANJE FARME! Od večera se SVE menja u Eliti!

Foto: Republika.rs

Produkcija donela bitnu odluku!

Kao i svakog petka, večeras će se u "Eliti 8" održati emisija "Vanredno ubacivanje", ali to nije sve. Naime, Veliki šef je spremio još jedno iznenađenje za publiku. Učesnici ni ne slute, da će od večeras Bela kuća biti bogatija za nekoliko novih učesnica, a tačan broj znaju samo čelnici.

Osim ovoga, publiku rijalitija očekuje i spektakularni ulazak u "Farmu 8". Rijaliti šou program "Farma" se emitovao na TV Pink od 2009. do 2016, a u ovoj televizijskoj sezoni vraća se 27. septembra i to na novom kanalu Narodna TV.

"Farma 8" prati grupu poznatih ličnosti, koje žive zajedno na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez novina, telefona, televizije i interneta, a svaki njihov korak prate kamere 24 časa dnevno. U novoj sezoni, takmičari će živeti na novoj lokaciji, u pravom srednjovekovnom gradu gde će se susresti s novim izazovima i najnovijim zadacima.

Za razliku od prethodnih sezona, "Farma 8" biće usko povezana s "Elitom 8". Naime, učesnici "Elite 8" koji ispadnu imaće šansu da se vrate u trku za glavnu nagradu ako se u "Farmi" pokažu kao sposobni i vredni farmeri. S druge strane, učesnici "Farme 8" koji se pokažu dobro u zadacima imaće priliku da uživaju u svim blagodetima u "Eliti 8".

Kao i do sada, učesnici "Farme 8" će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu izbegavanjem nedeljnih eliminacija. Inače, neki od učesnika su Nikola Lakić, Jelena Golubović, Sneža Kušadasi, Kristijan Golubović, Peca Lazić, Kiki Nikolić, te ako je suditi po njima, šou je zagarantovan.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE