SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi..." Đedović osuo paljbu po Sofiji i Terzi, sa Milicom u stalnom kontaktu

"Ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi..." Đedović osuo paljbu po Sofiji i Terzi, sa Milicom u stalnom kontaktu

Foto: SrbijaDanas.com

Otkrio kako se oseća trudna verenica Borislava Terzića.

Odnos Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević i dalje privlači veliku pažnju javnosti, posebno nakon što su se pre dve večeri poljubili, misleći da su se sakrili od kamera.

Sve ovo preko tv ekrana gledala je Borina verenica, Milica Veličković, koja je inače u drugom stanju, a sada se oglasio njen prijatelj i bivši zadrugar Marko Đedović.

Đedović je istakao da Milica teško proživljava sve što joj se dešava, te da će joj se on naći za sve što joj bude potrebno.

- Čestitam im ulazak u vezu koju još nisu saopštili ukućanima, a nama jesu juče ispod trema. Što se njih dvoje tiče, juče sam pisao sa Milicom dok se sve to dešavalo, bio sam uz nju i biću, ako joj bilo šta treba, ne bio joj ja u koži, ali sam i njoj rekao, a i vama ću. Bolje što je sada nego za 5 godina ja sam inače tog stava. Jako ružno prema njoj i ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi - rekao je Đedović, pa dodao:

- Tako je kad misle da nešto mogu da sakriju od kamera, ovo je preslikan primer prethodnih prevara, samo što nijedna nije bila trudna do sada - rekao je Đedović za Pink.rs.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE