PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Gastoz "izvisio": Bili su na korak da se smuvaju, ali ga je Anđela Đuričić sada definitivno "oduvala"!

Gastoz "izvisio": Bili su na korak da se smuvaju, ali ga je Anđela Đuričić sada definitivno "oduvala"!

Foto: PulsOnline.rs

Poslednjih dana elitarka Anđela Đuričić bila je sve prisnija sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je stavila tačku na njihov odnos.

- Veruj mi da ovo sad, to sam prava ja. Nekada sam bila izgubljena. Trenutno mi komunikacija sa tobom stvara pritisak, a to mi ne treba - kazala je Đuričićeva.

- Ja sam danas bio loše - kazao je Nenad.

- To je jer smo ušli u neku raspravu. Ja ti kažem da je meni najbolje da budem sama sa sobom. Ne treba mi niko. Imam stvarno dobro mišljenje o tebi i to je tako. Biram da ne želim sa tobom ništa - kazala je Đuričićeva.

- Ti si ta koja stvara sebi takvu sliku da je ovo nešto pogrešno, ja ne mislim tako - istakao je Marinković.

- Jako si fin i dobar. Nervira me da ispada da sam ja loša prema tebi, ali eto, neka sam loša. Nemam ništa u sebi što mogu da ti pružim - kazala je Đuričićeva.

- Ja znam iz proverenih izvora da je Anđela Đuričić ušla u rijaliti jer je čula da ja ulazim. Uhodi me, ne znam šta da radim sa njom. Nemamo neki odnos, izbegavam je kao što sam i rekao i želim joj da me izbegava do kraja - rekao je Nenad kroz smeh, pa progovorio o Mateji.

- Ovog gospodina šaljem u izolaciju. Šalim se, ja ne znam kakav problem ova devojka ima sa mnom, ja bih je pozvao sutra na čaj - rekao je Marinković.

- Sad ću sa svima da idem da pijem kafu, kako da ne - rekla je Đuričićeva.

- Zašto nećeš? - upitala je voditeljka.

- Nemam vremena sad - rekla je Đuričićeva i svi zadrugari su se nasmejali.

- Šta ti je, bre, devojko? - upitao je Nenad.

- Ne pijemo čaj nikad. Ne znam o čemu priča čovek, nemam vremena da pijem, stvarno je bezveze ne znam o čemu se radi - rekla je Đuričićeva.

- Definicija našeg odnosa je da očajavam. Mateja je divan momak, stvarno ga poštujem i ne želim da ovako divno čeljade (Anđela) spava u izolaciji - rekao je Nenad tada.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE