Telegraf.rs Telegraf.rs

Vanredno ubacivanje u Elitu! Ovo su 3 nove takmičarke: Matejina bivša, dama iz Ukrajine, a treća je...

Vanredno ubacivanje u Elitu! Ovo su 3 nove takmičarke: Matejina bivša, dama iz Ukrajine, a treća je...

Foto: Telegraf.rs

Večeras je počela "Farma 8" koja se emituje na Narodnoj televiziji, ali se i na TV Pink večeras održava šou!

Produkcija je organizovala vanredno ubacivanje, u Belu kuću su se večeras uselile Sofija Tikačenko.

- Rođena sam u Ukrajini, ali sam studirala u Sloveniji, radila sam modeling, glumu u Indiji. Imam 22 godine, studiram menadžment - predstavila se Sofija zadrugarima.

- Da li imaš dečka, devojku, muža ili psa? - pitao je odmah Gastoz.

- Tri muža i tri žene da bi bilo dosta - rekla je Sofija.

Nakon Sofije, produkcija je uvela još jednu takmičarku. To je Iva Ilić koja je otkrila da je sa jednom takmičarkom delila dečka.

- Mrvica i ja smo delile dečka, mislim, mi smo dobre. Devojke su se raspravljale, mi smo sele na kafu i on je izgoreo. Ja ću sve javno da kažem. Meni su rekli da se pomerim jer dolazi Marko. Moj dečko može da bude sa svakom, ali mene niko ne sme da pogleda. Bio je Marko nam mom rođendanu, posle je ušao. Udvarao mi se, zvao me je na kafu, a poruku nisam videla. Družila bih se ja sa njim - ispričala je Iva.

Treća učesnica koja se večeras uselila na velelepno imanje u Šimanovcima je Ena Čolić.

Ena je otkrila da poznaje Mateju Matijevića i da je sa njim bila u ljubavnom odnosu, a da joj se njegovo ponašanje sada nikako ne dopada.

- Neka poznajem privatno, Mateju, Karića... Ja sam rekla da smo u ljubavi, Mateja i ja se volimo i poštujemo, jako smo dobri prijatelji. Mi ništa ne krijemo. Ne dopada mi se ništa što on radi. Ne dopada se ni ljudima iz njegovog okruženja. Mi smo od 2020. bili zajedno, bila je veza... Dobri smo jako, baš smo prijatelji. Bila sam na letovanju sa sinom, ne znam ništa o Aneli, samo mi se ne dopada njihova estetika. On drži do sebe i svog ega i ona mi ne ide uz njega - priznala je Ena.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Telegraf.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE