SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Pevačica ipak ulazi na "Farmu"? Prvo oglašavanje Maje Nikolić nakon odustajanja od rijalitija

Pevačica ipak ulazi na "Farmu"? Prvo oglašavanje Maje Nikolić nakon odustajanja od rijalitija

Foto: SrbijaDanas.com

Pevačica se sinoć nije pojavila na otvaranju.

Prethodne noći, u Šimanovicma uselilo se 23 takmičara i zvanično je počela osma sezona rijalitija "Farma".

Mnogi su bili nestrpljivi da vide šta je to novo što donosi ovaj dobro poznati rijaliti program. Gledaoci su imali prilike da vide mnoga nova lica, od kojih pojedini donose teške životne priče koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a pojavilo se i par starih takmičara koje su svi željno iščekivali.

Pevačica Maja Nikolić prethodnih dana najavljivala je svoj spektakularni ulazak, ali sinoć do toga nije došlo. Svi su se pitali gde je pevačica i iščekivali je do poslednjeg momenta.

Vest da Maja Nikolić neće ući na "Farmu" prvi je otkrio Kristijan Golubović, ekipi portala Srbija Danas koja je sinoć ispratila otvaranje rijalitija.

- Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena. Kaže Kristijan je nasilnik, nas je Miljana Kulić ubila štiklama, mikrofonima, krvi koliko hoćeš i ona nije nasilnik jer je poremećena i mi moramo da je shvatimo kao poremećenu osobu. A od mene nervoznog kao očekuju da ubijem obezbeđenje i učesnike, žao mi je, to je fejk priča. Ja kad dođem do crvene zone, zaustavim se - rekao je Kristijan Golubović, pa dodao:

- Ne verujem iskreno, ona bi me svakako provocirala. Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe. Volim takvu vrstu, čak i Jelenu Golubović. Ona može da vam kljuca kao detlić dok ne napravi rupu u mozgu, a Maja je eksplozivna. Čim je dirnete u temu, ona voli da udari tiganjem. Volim takav temperament - priznao je rijaliti igrač.

Inače, danas je Maja Nikolić na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija kojima pokazuje kako se dobro provodi. Na jednoj od fotografija Maja pozira na motoru, dok se u pozadini vidi jedna od privatnih klinika u Beogradu. Da li je Maja možda bila na lekarskom pregledu ili je to puka slučajnost, ostaje nam da vidimo.

Farma je rijaliti format, koji se emitovao na TV Pink od 2009. do 2016. godine, a u ovoj televizijskoj sezoni vraća se 27. septembra i to na novom kanalu NARODNA TV. Farma 8 prati grupu poznatih ličnosti, koje žive zajedno na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez novina, telefona, televizije i interneta, a svaki njihov korak prate kamere dvadeset i četiri časa dnevno.

U novoj sezoni, takmičari će živeti na novoj lokaciji, u pravom srednjevekovnom gradu gde će se susresti sa novim izazovima i najnovijim zadacima. Za razliku od prethodnih sezona, Farma 8 biće usko povezana sa Elitom 8 - učesnici Elite 8 koji ispadnu, imaće šansu da se vrate u trku za glavnu nagradu ako se na Farmi pokažu kao sposobni i vredni farmeri.

Sa druge strane, učesnici Farme 8 koji se pokažu dobro u zadacima, imaće priliku da uživaju u svim blagodetima u Eliti 8. Kao i do sada, učesnici Farme 8 će se toko 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu izbegavanjem nedeljnih eliminacija

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE