PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"Kada ćemo mi malo da se gledamo?" Isplivala prepiska koju su Teodora Delić i Stefan Karić vodili letos

"Kada ćemo mi malo da se gledamo?" Isplivala prepiska koju su Teodora Delić i Stefan Karić vodili letos

Foto: PulsOnline.rs

Nakon što se u rijaliti šou-programu "Elita 8" povela polemika oko toga da li je elitarka Teodora Delić verna rijaliti veteranu Nenadu Macanoviću Bebici, na njenom Instagram nalogu su osvanule prepiske koje je navodno vodila sa elitarom Stefanom Karićem.

Stefan: "Hajmo. To neki Onli?"

Teodora: "Ahaha... Na TikToku. Nemam Onli."

Stefan: "Aaa... Ja rekoh na Onliju. A kada ćemo mi malo da se gledamo?"

Teodora: "Evo, legla sam. Samo što nisam zaspala. Kući sam. Ne lutam večeras nigde."

Stefan: "Bravo. Lepo spavaj i pazi šta sanjaš, možda ti ostvarim."

Delićeva je, kako se vidi u podeljenim prepiskama, navodno samo "lajkovala" Karićevu poslednju poruku i nije odgovorila na istu.

Miljana Kulić i Teodora Delić nisu u dobrim odnosima gotovo od početka rijalitija, a njihovi sukobi poslednjih dana sve su češći.

S tim u vezi sada se oglasila Teodorina majka Slavica koja je iznela šokantne opužbe na račun Miljane Kulić i njene majke Marije.

- Ne obraćam pažnju na klošarku Mariju Kulić, koja je imala švalere i naterala je svoje dete Miljanu da bude duševni bolesnik. Miljana zarađuje svašta nešto, a ona zarađuje pare. Ona je klošarka, obična prostakuša. Ta klošarka iz Niša nije imala ni wc šolju, njihova prodica nije imala ni gde da se okupa - rekla je Slavica, pa dodala:

- Ja svoju Teodoru podržavam samo ako vodi ljubav s nekim koga voli, a ona voli Nenada. Marija naziva moje dete štakorkom, a moje dete nije bar bolesno. Volela bih da mi Teodora rodi dečaka dok sam ja u punoj snazi. Znam ja da će Nenad i Teodora biti dugo zajedno. Ja imam tri ćerke, a Nenad ima dve ćerke, zato bih volela samo da imaju možda sina. Inače nek je živa i zdrava i da je sin u pitanju. Volela bih da čuvam unuče - rekla je Slavica.

Rijaliti učesnik Stefan Karić zbog narušenog zdravlja hitno je morao da napusti Elitu na samom početku rijalitija.

Naime, Stefan je izašao iz rijalitija jutro nakon ulaska, a dva dana ga nije bilo u Beloj kuću.

On se zatim vratio na velelepno imanje u Šimanovcima, i to na izbor za mis i mistera Elite.

- Reći ću onoliko koliko sam kao roditelj mogao da dobijem informaciju. Stefan je sada dobro, očekujem njegov ulazak ubrzo, prosto mislim da su minuti u pitanju kada će se vratiti na velika vrata Bele kuće i ponovo biti deo rijaliti programa Elita - rekao je Osman i dodao:

- Naravno, ovim putem želim da se zahvalim čelnim ljudima produkcije, kao i samoj produkciji koji su bili uz Stefana sve vreme tokom njegovog lečenja - rekao je Osman Karić.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE