SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Trudna Milica i Sofija zapravo komšinice - cela priča sa Terzom je nameštena, ISPLIVALI DOKAZI (FOTO)

Trudna Milica i Sofija zapravo komšinice - cela priča sa Terzom je nameštena, ISPLIVALI DOKAZI (FOTO)

Foto: SrbijaDanas.com

Bura koju je izazvala ova priča ne stišava se od samog početka.

Kontroverza oko odnosa Sofije Janićijević i Borislava Terića Terze ne jenjava. Iako ga kod kuće čeka trudna verenica, bivša učesnica "Elite 7" Milica Veličković, njega to nije sprečilo da se ekspresno baci na osvajanje druge atraktivne plavuše u Beloj kući.

Samo dva dana je prošlo od početka ove sezone, a Terza je već ispaljivao strelice pune flerta ka Janićijevićevoj, u nadi da kamere i ljudsko oko neće videti njegove namere.

Ipak, istina je možda malo drugačija. Jelena Batos, nekadašnja učesnica "Zadruge" se nakon angažmana u jednoj sezoni povukla i posvetila porodičnom životu. Uprkos tome što nije deo rijaliti sveta, Jelena je izuzetno aktivna kada je u pitanju komentarisanje ostalih učesnika, a sve što kaže - kaže javno.

Kako je sada glavni fokus na ovom ljubavnom trouglu, čuo se i glas popularne Batos. Naime, ona je uverena da je sve namešteno, a objasnila je i zašto.

- Ko veruje u priču Terza - Sofija je smešniji od njih troje! Jeftina rijaliti priča da bi opravdao honorar i ostao što duže, a pare im trebaju napolju, i kao čim je ušao odmah počeo da je "vara". Kako je prevario? Kada budemo videli pravi poljubac i s*ks onda ću poverovati, do tada sve je tako smešna gluma sa svačije strane, da čim mi iskoče odmah prešaltam. Od ove priče svi imaju koristi, kako od honorara i opstanka, tako od fanova spolja koji će pokloniti koju ružu na TIktoku. Znaju da ove priče uvek upale, i samo ove priče budu najpopularnije. Jeftina i glupa fora. Prevaru dok ne vidim, ne verujem, i to je to. Tresla se gora, rodio se miš - napisala je Jelena putem svog Instagram storija.

Međutim, ono što je možda i više izazvalo pažnju pratilaca jeste poruka koju je Batos okačila, a tiče se relacije Mlice Veličković i Sofije Janićijević. Naime, postoji tvrdnja da su one komšinice!

- I slučajnost, Sofija stanuje u istoj zgradi gde i Milica, samo drugi ulaz(u prevodu, dogovor komšinica uz kafu - glasio je stori.

Ovo je bacilo potpuno novo svetlo na odnos koji danima intrigira Belu kuću, a da li je išta od ovoga tačno, ispratićemo u mesecima koji slede.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE