PulsOnline.rs PulsOnline.rs

ZABORAVILA DEČKA NAPOLJU! Zadrugarka "UGOSTILA" Munjeza u krevetu, ljubili se bez prestanka (VIDEO)

ZABORAVILA DEČKA NAPOLJU! Zadrugarka "UGOSTILA" Munjeza u krevetu, ljubili se bez prestanka (VIDEO)

Foto: PulsOnline.rs

Ana Spasojević, učesnica rijalitija "Elita 8", privukla je pažnju javnosti nakon što je uhvaćena u intimnom trenutku sa cimerom Danijelom Dujkovićem Munjezom. Ova scena izaziva burne reakcije, s obzirom na to da je Ana ušla u rijaliti kao zauzeta devojka koju napolju čeka dečko.

Nakon što je Ana ušla u krevet sa Danijelom, njih dvoje su razmenjivali nežnosti, ignorišući prisustvo kamera i drugih učesnika rijalitija. Sudeći po njihovim postupcima, čini se da im je maženje veoma prijalo, a Ana nije pokazala znakove brige ili kajanja zbog svog dečka koji je napolju. Iako i dalje ne priznaju vezu, oni sada već spavaju zajedno i imaju vrele akcije pod pokrivačem, pa se da zaključiti da Ana više nema dečka u spoljnim svetu.

Ana je otkrila da se dogodio i prvi poljubac, a kako je Munjez poznat po neobaveznim vezama, mnogi pretpostavljaju da će mu Ana biti samo usputna stanica, odnosno, da će biti još jedna u nizu.

- Emotivno sam zauzeta, ali to je sve, ne bih ništa više na tu temu - rekla je kratko Spasojevićeva pred ulazak u "Elitu 8".

Podsetimo, učesnik "Elite 8" Danijel Dujković Munjez prepustio se prethodno strastima sa Kristinom Buđevac, sa kojom je imao žestoku akciju u toalteu ispred kog je dežurala njegova bivša rijaliti parnterka Ivana Keneški.

Njih dvoje nisu marili za nju, već su zatresli zidove, kako bi imala šta i da čuje.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE