SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Vesti iz Niša nisu dobre - Marija Kulić obavijena tugom, Miljana još nije svesna šta se dogodilo

Vesti iz Niša nisu dobre - Marija Kulić obavijena tugom, Miljana još nije svesna šta se dogodilo

Foto: SrbijaDanas.com

Miljana nije još uvek svesna da su lekovi koje pije možda oštetili plod koji nosa, Marija Kulić je veoma tužna, a koliko žali zbog cele situacije stižu vesti iz Niša.

Vest da je Miljana Kulić ponovo trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a to je duboko uznemirilo njenu majku, Mariju Kulić. Marija, koja je već godinama oslonac i podrška Miljani u najtežim životnim trenucima, otvoreno je priznala da nije sigurna koliko još može izdržati. Posebno je zabrinuta jer Miljana, prema njenim rečima, nije sposobna da sama preuzme odgovornost za brigu o detetu, a Marija više nema snage da odgaja još jedno dete. Njena zabrinutost kulminirala je tokom gostovanja u jednoj emisiji, gde je pred kamerama kroz suze otkrila koliko je emotivno iscrpljena zbog situacije sa svojom ćerkom i njene nesposobnosti da se nosi sa životnim obavezama.

Iako Miljana još uvek nije donela konačnu odluku o sudbini bebe, tenzije u porodici Kulić rastu. Marija je jasno stavila do znanja da ne može preuzeti ulogu staratelja, a upravo stižu nove informacije iz Niša koje bi mogle dodatno uticati na njihovu situaciju.

Blic piše na osnovu izvora bliskog Kulićima kaže da je nakon besa, Marija sada zabrinuta.

- Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi. Svi su svesni da je Marija ta koja je odgajala Željka, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem i svesna je da će to morati i sa drugim detetom, kaže izvor za Blic i dodaje:

- Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba.

- Marija je to rekla u afektu, ali mislim da tu nema smisla ni osnova. Ona o tome sada ne razmišlja, njoj je bitno da vidi Miljanu, da ode na taj lekarski pregled i da se ustanovi kako plod napreduje. Takođe, želi da se konsultuje sa svim Miljaninim lekarima zbog lekova koje uzima, ali i koje je uzimala godinama unazad koliko mogu da utiču na to dete. Jako je zabrinuta i ne zna šta će da radi, svesna je da neće moći da ubedi Miljanu da ode u bolnicu i odustane od deteta. Zaista joj je teško - kaže izvor za Blic.

Marija je nedavno gostoval u emisiji Ami Dži i tom prilikom je iznela svoju teoriju uzroka Miljaninog ponašanja.

- Ovo nije Miljanina prva trudnoća i da se ne slažem. Za Željka sam znala da će sve obaveze da padnu na mene, svi znaju da je nestabilna. Njen sklop ličnosti je takav da ona ne može samostalno skoro ništa da odradi i uvek se oslanjala na mene. Na današnji dan mi je umrla mama, kad je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ona ne izgubi mamu se vezala za mene i to je bio trenutak gubitka moje majke, gledala je mene tužnu... Morao je da prođe period gde sam mnogo tugovala. Konzervativna sam žena, staromodni trip, razmišljala sam i patila. Miljana je sve to videla i uplašila se da ne ostane bez mene, oslonca i podrške. Izbegavala je školu, non stop je htela da bude sa mnom - govorila je Marija, pa nastavila:

- Vodila sam je tamo gde babe bajaju od straha, psihologa, ali posledice su ostale trajne i oblik straha se preobrazio u psihičko stanje. Čini mi se da je sve gore i gore. Koliko sam bila protiv njenog ulaska u rijaliti, ona jedva čeka da prođe rijaliti i dosadno joj je kod kuće. Ne znam da li mi je lakše kad je sa mnom ili kad je u rijalitiju, tako je teška... Ume da bude mila i draga, neka je živa i zdrava, ali ume da bude... Ona ima poremećaj opsesije, za ovu osobu koju kaže da voli - dodala je Kulićka.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE