Republika.rs Republika.rs

MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila, za ovakvo ponašanje SLEDE ŽESTOKE KAZNE!

MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila,  za ovakvo ponašanje  SLEDE ŽESTOKE KAZNE!

Foto: Republika.rs

Danas popodne na imanju "Farme", gazda Kristijan Golubović okupio je sve farmere za sto kako bi pročitao pismo koje im je poslala Zadruga. U pismu se isticala dobrodošlica farmerima i izražavala nadanja da će uspeti da obave sve zadatke. Takođe, farmerima je poslato i pravila života na imanju kako bi se svi povremeno podsetili na njih.

- Dragi farmeri, želimo zvanično da vam poželimo dobrodošlčicu na imanje. nadamo se da se snalazite i da ćete uspeti da obavite sve zadatke. Kako biste mogli da poštujete sva pravila života, šaljemo vam sada sve što treba i svi da znate, da se povremeno podsetite - pričitao je Kristijan Golubović.

MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila,  za ovakvo ponašanje  SLEDE ŽESTOKE KAZNE!

Foto: Republika.rs

Detaljno objašnjenje pravila

Nakon što je pročitao pismo, Kristijan je pažljivo objasnio svako pravilo ponaosob kako bi se farmeri bolje upoznali sa očekivanjima i zahtevima koje imaju od strane Zadruge, je-r će za svako nepoštovanje uslediti kazne. Ovo naglašava važnost poštovanja pravila i disciplinovanog ponašanja na imanju, što će sigurno biti ključno za uspeh u izazovima koji ih očekuju.

MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila,  za ovakvo ponašanje  SLEDE ŽESTOKE KAZNE!

Foto: Republika.rs

Podsećamo, ovogodišnji povratak "Farme 8" simbolizuje vraćanje korenima, jer će učesnici morati da preživljavaju oslanjajući se na osnovne veštine, uključujući rad na imanju i održavanje domaćinstva. Produkcija je stvorila autentičan ambijent kako bi izazovi pred takmičarima bili još teži, dodajući šouu potpuno novu dimenziju. Pored surovih uslova, pažnju su privukli i sami učesnici. Među njima su poznata imena rijaliti scene, kao i nova lica koja obećavaju osveženje i neočekivane preokrete. Učesnici uključuju poznatu sportistkinju Dušicu Topšić, dvostruku pobednicu Farme Jelenu Golubović, Kristijana Golubovića, kao i druge poznate i nove učesnike.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE