Blic.rs Blic.rs

OVO JE ASTRONOMSKA CIFRA KOJU SU ZARADILI Luna i Marko prodavanjem INTIME na mrežama: "Hvala najjači naši"

OVO JE ASTRONOMSKA CIFRA KOJU SU ZARADILI Luna i Marko prodavanjem INTIME na mrežama: "Hvala najjači naši"

Foto: Blic.rs

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su posle tri godine na društvenoj mreži Jutjub zaradili neverovatnih 179.564 evra.

Naime, ovo su podaci od prošle godine, a kako je Marko Miljković objavio analitiku na svom Instagram profilu, podaci govore sledeće:

Za tri godine prikazivanja intime na društvenoj mreži Jutjub, koja je podrazumevala svakodnevno snimanje, Marko i Luna su za preko 100 miliona pregleda zaradili blizu 180.000 evra.

- A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i 3 godine angažovanja na YouTube-u - nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši - napisao je Marko pre godinu dana na svom Instagram profilu i postavio statisku gledanja videa, a koliko su još od tada zaradili za sada nije poznato.

Luna Đogani otkrila kako je smršala 5 kg

Luna Đogani i Marko Miljković prošle godine su dobili drugu ćerku kojoj su dali ime Lana, a svojevremeno je blogerka pričala kako je izgubila višak kilograma koje je dobila tokom prve trudnoće.

Luna je tada ispričala da dugo nije mogla da skine višak kilograma i tek kad je potpuno izbacila hleb i gazirano, a slatkiše svela na minimum, kilogrami su počeli da se tope.

- Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim - rekla je tada Luna.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE