SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Kačavenda uhvatila Terzu i Sofiju na delu, do detalja prepričala šta su radili - Milici neće biti dobro kada ČUJE OVO

Kačavenda uhvatila Terzu i Sofiju na delu, do detalja prepričala šta su radili - Milici neće biti dobro kada ČUJE OVO

Foto: SrbijaDanas.com

On ubeđen da kamere to nisu zabeležile.

Učesnica "Elite", Milena Kačavenda otkrila je Nenadu Marinkoviću Gastozu kako je videla da su se Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza sakrili tokom šetnje i poljubili.

- Ušli su u prolaz i poljubili se - počela je ona, pa nastavila:

- Video je da sam ih videla i smeje se. Oni veruju da ima ugao koji se ne vidi, gledaju u kamere, pa se kao ljube. Kad se okrenuo i video me - rekla je Milena.

Podsetimo, danas se u emisiju "Premijera - Vikend specijal" telefonskom linijom uključila Milica Veličković.

Ona je komentarisala sa voditeljkom Bojanom ponašanje svog bivšeg verenika Bore Terzića Terze koji ju je javno prevario sa Sofijom Janićijević.

- Nije mi lako, iskreno mogla bih da dobijem honorare za sve koliko me spominju, ali jednini krivac je Borislav Bora Terzić - rekla je Milica pa dodala:

- On sve vreme govori da je ušao da obezbedi bebu, dete, a porodicu ne pominje. Meni nije jasno, on je govorio da ulazi zbog nas, zbog porodice, a da li je on toliki folirant, ja to ne mogu da verujem.

Milica je istakla kako je donekle i očekivala da će je Terza javno prevariti.

- Ne mogu da kažem da nisam očekivala da će to da se desi, ali meni nije realno da nije čekao bar da se porodim. On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu. Meni je njegova majka plakala, a najgore mi je što on ide laže, kune se, da se ništa nije desilo, a da li je on tolika budala da misli da je prevario tolike kamere. Ne bi me iznenadilo da i Sofija ostane trudna sa njim, ali ako ima imalo mozga ta devojka, svatiće sve - rekla je Milica pa dodala:

- On se pravda da se ništa nije desilo jutros Urošu, juče Mileni. Lepo je Mensur rekao, čovek je prekucao sve sezone rijalitija.

Veličkovićeva je sigurna da se Sofija igra njime i da nema ozbiljne namere.

- Ja mislim da se ona igra sa njim, ali mi nije jasno što je ta velika vernica, kako je rekla njena majka, a to radi. Ona je folirant, ali meni nije ona kriva, kriv mi je on. Meni je ona smešna, a njega to radi, on voli kada se žene lože na njega. On je mene počeo da zaboravlja, zaboravlja na moje postojanje, i mene i deteta - govori ona.

Milica je otkrila da joj je nedavno pozlilo, da je bila u bolnici:

- Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve - rekla je Milica tokom telefonskog uključenja.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE