SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Uplakana sam trčala do prve pumpe i pozvala sam policiju" Prvo oglašavanje Ivane Keneški nakon diskvalifikacije - iznela ozbiljne optužbe na račun Pinka

"Uplakana sam trčala do prve pumpe i pozvala sam policiju" Prvo oglašavanje Ivane Keneški nakon diskvalifikacije - iznela ozbiljne optužbe na račun Pinka

Foto: SrbijaDanas.com

Diskvalifikovana rijaliti učesnica tvri da je došlo do ozbiljnog okršaja sa članovima obezbeđenja.

Veliki šef je danas obavestio zadrugare da je Ivana Keneški diskvalifikovana iz rijaliti programa "Elita". Produkcija televizije Pink će od Ivane potraživati 50 hiljada evra na sudu zbog kršenja ugovora.

Nakon što je Veliki šef obavestio zadrugare o njenoj diskvalifikaciji, na društvenim mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Ivana lomi po imanju, dok je u stopu prati obezbeđenje. Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Ivanu i ona je ekskluzivno otkrila sve o svojoj diskvalifikaciji.

Ivana tvrdi da je obezbeđenje bilo nasilno prema njoj. Međutim, ovo nije prvi put da bivši rijaliti učesnici udare na produkciju nakon diskvalifikacije. Mnogi nakon ovih ozbiljnih optužbi opovrgnu svoje reči i kažu da su sve to tvrdili u naletu besa. Svaki ćošak na imanju u Šimanovcima je pokriven kamerama i ne postoji mogućnost da je došlo do incidenta sa obezbeđenjem, a da to nije snimljeno. Produkciji je bezbednost rijaliti takmičara na prvom mestu i obezbeđenje ima jasne instrukcije da ne sme da primenjuje silu na zadrugarima, već da sme samo da reaguje kako ne bi došlo do fizičkog obračuna među rijaliti učesnicima.

- Psihički nisam dobro, ceo dan sam bila u policiji i kod psihijatra. To da sam diskvalifikovana zbog rušenja cveća, to nije tačno. Ja već 15 dana svojevoljno tražim da izađem iz svega toga. Danas sam hvala Bogu izašla. Trčala sam do pumpe jer me je obezbeđenje danas tuklo u zatvoru gde nema kamera. Bacili su mi telefon i slomili su ga. Ja već 15 dana pokušavam da izađem, sečem se, davim se, ludiram se, ali ne postoji način da izađeš iz tog pakla. Hvala Bogu sad sam se spasila. Izašla sam up*šana iz Pinka - tvrdi Ivana, a potom je rekla šta je radila u policijskoj stanici:

- Podnela sam prijavu i imam papire od psihijatra da psihički nisam dobro. Dobila sam da pijem antidepresive - rekla je Ivana.

Upitali smo diskvalifikovanu zadrugarku ko je došao po nju na kapiju da je vodi kući.

- Niko nije došao po mene. Oni su mene tako up*šanu i sa polomljenim telefonom izbacili i vukli napolje. Obezbeđenje mi je pretilo da će mi j*bati i mamu i tatu i mrtve i žive... Onda sam ja tako uplakana trčala do prve pumpe i pozvala sam policiju i mamu. Posle su me vodili u dom zdravlja da se pregledam i onda kod psihijatra jer sam tamo psihički poludela. Ja sam se tamo sekla svaki drugi dan, samo da izađem napolje - tvrdi Ivana Keneški.

Svaki zadrugar koji svojevoljno napusti rijaliti dužan je da plati 50.000 evra Pinku zbog kršenja ugovora. Ivana je sigurna da neće platiti ovu kaznu.

- Videćemo šta ću uraditi. Tamo uopšte nisu uslovi za život. Videćemo šta će biti, ali platiti je neću sigurno. Neće dobiti hiljadu dinara od mene, a ne 50 hiljada evra. Oni nisu ispali fer prema meni, pa neću ni ja prema njima. Jedno je šta oni prikazuju tamo, a drugo je šta se stvarno dešava unutra.

Nakon što je Ivana diskvalifikovana iz rijalitija, njen bivši dečko, Uroš Rajačić, je završio u suzama. Međutim, on je sve vreme tvrdio da plače jer ne proslavlja zajedno sa majkom njen rođendan. Keneški je ubeđena da to nije tačno i da je plakao zbog nje.

- Uroš je plakao za mnom i plakaće još za mnom. Biće sa Mimom možda još nedelju-dve-tri, a onda će opet plakati za mnom. On sad moli Boga da mene vrate, a ja se neću vratiti nikada - rekla je Ivana.

Keneški je otkrila o čemu su Uroš i ona pričali u tajnosti, a da ti snimci još uvek nisu osvanuli na društvenim mrežama.

- Rekao mi je da ga čekam i da tu priču gura produkcija. Rekao mi je da sam njegova lemurica, da me sanja, da se preznojava, da ne može bez mene. Ljubili smo se pre dva-tri-četiri dana. Ja ću ga sačekati kad izađe, ali od te priče nema ništa. Sačekaću ga da izađe, da popričamo. Rekao mi je da ga čekam, a ja ću ispasti čovek i čekaću ga. Mi smo se ljubili kada je on već uveliko bio u vezi sa Mimom. Oni su zajedno već 10-11 dana - rekla je Ivana.

Upitali smo je da li je taj poljubac snimila kamera i da li postoji mogućnost da Mima sazna da joj je Uroš bio neveran.

- Naravno da postoji, tu su svuda kamere, a imali smo i bubice. Ne znam da li će produkcija pusti to njima. Ja tražim sad na Jutjubu taj snimak i nema ga nigde - rekla je Ivana Keneški.

Diskvalifikovana rijaliti učesnica je otkrila kako je njena porodica reagovala na odluku da napusti "Elitu".

- Porodica me je podržala što sam izašla iz te ludare. Meni tako piše i u izjavi, da sam ostala tamo još nedelju-dve, ja bih ubila ili sebe ili druge. Oni su mene tamo držali psihčki bolesnu. Ja sam tražila psihijatra tamo i lekarsku pomoć, ali mi tamo ništa ne dobijamo. Nas tamo drže kao stoku, zato sam i pobegla - tvrdi Keneški.

Poznato je da produkcija vodi računa o zdravstvnom stanju svakog rijaliti učesnika i vodi ih lekara kada im je potrebna lekarska pomoć. Mnogi zadrugari su otvoreno pričali o postama zdravstvenim ustanovama. Neki su čak i priznali da su koristili zdravstvene probleme kao izgovor da bi napustili imanje u Šimanovcima, kako bi malo prošetali u spoljnom svetu, jer su znali da produkcija nikad ne odbija da odvede nekog takmičara kod lekara.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE