SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Uroš Rajačić beži iz rijalitija: Shvatio da je izgubio sve honorare, pa traži izlaz iz "Elite" (VIDEO)

Uroš Rajačić beži iz rijalitija: Shvatio da je izgubio sve honorare, pa traži izlaz iz "Elite" (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Ne može da podnese pritisak u rijalitiju.

Danijel Dujković Munjez, Ivan Marinković i Nenad Marinković Gastoz sedeli su u dvorištu i komentarisali su dešavanja u rijalitiju.

Munjez je rekao zadrugarima da je Uroš Rajačić navodno isplanirao da pobegne iz rijalitija.

- Rajačić koji hoće danas da beži - otkrio je Munjez.

- Majke ti? Što? - iznenadio se Marinković.

- Ne može da izdrži pritisak - rekao je Munjez.

- On je već pukao. On spava i već ima kazne. Drugu sezonu ulazi da ne bi uzeo ni dinar, ne kapiram poentu - rekao je Ivan.

Podsećamo, od početka rijalitija Uroš je imao više ljubavnih afera. Prvo je bio u vezi sa diskvalifikovanom zadrugarkom Ivanom Keneški, a potom je tu vezu raskinuo jer je tvrdio da gaji simpatije prema Milani Mimi Šarac. Mima je ostavila Gruju i njih dvoje su odmah uplovili u vezu.

Međutim, Uroš je osmislio tajni zadatak sa Aneli Ahmić da 24 časa ubeđuju zadrugare da se muvaju i da gaje međusobne simpatije i raskinuo je sa Mimom. Ovaj tajni zadatak mu je došao glave jer je shvatio da je povredio drugara, Mateju Matijevića, koji je bio u vezi sa Aneli. On je na sve načine pokušao da se opravda kod Mateje, ali Matijević mu je jasno stavio do znanja da misli da mu on nije pravi prijatelj. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Uroš je istakao da ne može sam sebe da prepozna i da ne zna šta radi u rijalitiju.

- Je l' zbog Janjuša želiš da p*vališ Aneli? - pročitao je Milan.

- Ne želim da je p*valim, rekao sam to u pijanom stanju. Loše se osećam, šta god da kažem totalno je suvišno. Sam sebe šokiram iz dana u dan, pakao pravim sebi i krivim sebe - rekao je Rajačić.

- Rekao je da bi išao do kraja u tom stanju sinoć. Ne mislim da je to zbog Janjuša. Krivo mi je što smo doveli do ovoga, ne želim da ga pravdam ovde, Može da ispadne da sam izljubomorisao, ali šta mi radiš čoveče? Sad da se smuvaju, podržao bih ih, boli me uvo - rekao je Mateja.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE