Blic.rs Blic.rs

Ovo je Ana Radulović PRE OPERACIJA I BEZ SILIKONA: Pre nego što je postala poznata izgledala je drugačije i završila je TEŽAK FAKULTET

U voditeljski tim "Zadruge Elite" priključila se nedavno prelepa i atraktivna voditeljka Ana Radulović, koja je sada potvrdila da se razvodi od supruga pevača Mirčeta Radulovića...

Ovo je Ana Radulović PRE OPERACIJA I BEZ SILIKONA: Pre nego što je postala poznata  izgledala je drugačije i završila je TEŽAK FAKULTET

Foto: Blic.rs

Naime, Ana Radulović se nedavno našla i na meti osuda i komentara da se podvrgla estetskim korekcijama i intervencijama, pa je tada otkrila da li je i šta uradila na sebi.

- Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve - nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu - rekla je ona za "Srbiju Danas".

Na Instagram profilu Ane Radulović mogu se pronaći slike voditeljke pre ovih intervencija i primetno je da je ona tada izgledala drugačije nego danas.

Voditeljka tada po svemu sudeći nije imala silikone i grudima, a komentari svakako nisu izostali:

"Ana je uvek bila lepa, tačno je korigovala sve sa merom", "Brutalna tada, a i sada", "Izgleda dosta starije na starim slikama, kao da se sada podmladila" - bili su samo neki od komentara.

Osim toga, voditeljka se jednom prilikom na svom profilu na Instagramu pohavlila i da je završila Ekonomski fakultet, a tada je objavila svoj indeks.

"Malo kasnim ali opravdano, od danas zvanično "diplomirani ekonomista" - napisala je Ana.

Ana potvrdila da se razvodi

- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.

Milan Milošević: "Čestitam na razvodu"

Anin kolega, voditelj Milan Milošević čestitao joj je na razvodu.

- Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti. Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo - rekao je Milošević na Red TV.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Zoka

Pre 2 sata

ova završila fakultet,ma ajde bre ,možda neki privatni

NE PROPUSTITE