SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Otišlo je predaleko - trudna Milica se oglasila povodom Terzine TUŽBE, glavna stavka je NJIHOVA BEBA

Otišlo je predaleko - trudna Milica se oglasila povodom Terzine TUŽBE, glavna stavka je NJIHOVA BEBA

Foto: SrbijaDanas.com

Lepa trudnica donela je ovu odluku nakon izdaje koju je doživela pred milionima gledalaca.

Odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze meta je svakojakih komentara, kako stanara Bele kuće, tako i mnogobrojne publike.

Ostavivši trudnu Milicu Veličković u spoljnom svetu, Terza je umesto epiteta frajera dobio epitet muškarca koji je sve sem dobar i častan, a njegova verenica imala je štošta da kađže na njegova dela u poslednje vreme.

Milica se oglasila za Pink.rs, i otkrila sve o Terzinoj porodici i odluci koju je donela u vezi bebe.

- Beba će se zvati Barbara, a ne Janja. To je moja beba, nije naša. Ja sam želela da on bude otac deteta šta god bude, ali ovo ponašanje, pa nisam obolela u glavu stvarno. Ako nekom najgore nešto želim, onda je to on. Posle tri dana to da uradi nekome, još da kaže da me nije voleo, a rastali smo se u najvećij mogućoj ljubavi. Bukvalno ne znam šta da kažem. Svaki mogući čovek da mi je napravio dete, bilo bi mi bolje. Zakonski će moći da viđa dete, neka me tuži, ali njega to ne zanima, kao ni dete. Neće me tužiti - rekla je Milica u lajvu na TikToku i progovorila o Terzinoj porodici.

- Sa njegovim bratom se ne čujem, ne znam što kaže da se čujemo. Meni se pordica njegova ne javlja, iako znam da su svi zgroženi, javlja mi se samo njegova jedna tetka. Ja bih njegovima dala da viđaju dete, ali evo mene niko nije pozvao od njegovih, ništa, ni da vide da li je sve u redu. Ja bih pozvala na njegovom mestu. Očigledno je da sve ide iz njegove kuće - kaže Veličkovićeva i dodaje:

- Terza već na računu ima nulu, tako da je ne mogu da mu ostavim nulu - kaže Milica i dodaje:

- Mislim da je Car za Terzu izmislio očinstvo. Izmislio - poručila je Milica.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE