SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Nenadu skinuto od honorara u "Eliti" 50.000 evra - Aleksić potpuno poludeo

Nenadu skinuto od honorara u "Eliti" 50.000 evra - Aleksić potpuno poludeo

Foto: SrbijaDanas.com

Reperu je ova odluka produkcije vrlo teško pala.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su, na iznenađenje mnogih, ponovo postali deo rijalitija i ove sezone. Iako su rekli da se više neće takmičiti, ponuda Velikog šefa i šefice je bila očigkledno velikodušna, čim su odlučili da pogaze svoje reči.

Ipak, izgleda da rijaliti nije bio toliko plodonosan za njih prošle godine. Posebno ne za repera.

Naime, na društvenim mrežama isplivao je snimak koji otkriva koliko je honorara bilo uskraćeno Nenadu zbog divljačkog ponašanja prema Urošu Staniću.

Milena Kačavenda je, komentarišući to koliko je Stanić "opasan igrač", obelodanila da je Ša ostao bez vrtoglavih 50.000 evra zbog nasrtaja na mlađeg cimera.

- On je izašao bez honorara prošle godine. Ali je i mnogima skinuo honorare. Nenadu je prošle godine skinuo pedeset hiljada evra - čuje se kako Milena izgovara Luki Vujoviću.

Relacija kakvu su imali Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić nastavio se i u novoj rijaliti sezoni. "Elita 8" postala je pretesna za sve uvrede i optužbe koje upućuju jedan drugom, a reper se sada odlučio za korak više - tužbu.

Naime, Nenad je odlučio da tuži svog cimera, što je i obelodanio tokom jučerašnjeg sastanka.

- Ja ću navesti devojku koju najviše volim u kući i kojom se nisam vodio predrasudama, zaista je divna i uvek je tu za mene šta god da treba, a to je Anđela Đuričić - rekao je Uroš.

- Evo ja da obavestim advokata da podnese tužbu protiv Uroša zbog se*sualnog zlostavljanja, gledao me je dok sam išao u toalet. Ja sam se juče jako potresao zbog uznemiravanja, tako da apelujem da me neko zaštiti - rekao je Ša.

- Ja sam se potresao kad me je tvoja preljubnica grebala, nećete se oprati ološi, ja ne volim mlohave muškarce i ne gledam ih tako da se ne brini da ću te uznemiravati - rekao je Uroš.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE