SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Ogromno bravo za ove roditelje! Evo šta su Ana i Mirče Radulović uradili za svog sina - "Dete se tako uči pravim vrednostima"

Ogromno bravo za ove roditelje! Evo šta su Ana i Mirče Radulović uradili za svog sina - "Dete se tako uči pravim vrednostima"

Foto: SrbijaDanas.com

Deca su naše najveće blago.

Voditeljka "Zadruge" Ana Radulović i pevač Miroslav Mirče Radulović odlučili su da se razvedu nakon 11 godina braka, o čemu su dali zajedničko saopštenje za javnost.

Kako su naveli, razišli su se u miru i bez zle krvi, najviše zbog sina Konstantina kojeg su dobili u braku. Upravo je snimak sa sinom svojevremeno oduševio domaću javnost, kada ga je lepa voditeljka objavila. Naime, Ana je u par minuta video-klipa pokazala kako ona i Mirče uče dete pravim vrednostima, što je nažalost danas sve ređa pojava.

Voditeljka i njen tadašnji suprug su odlučili da sinu poklone običnu plastičnu kesu i da vide kako će on reagovati.

- Kupili smo ti kesu, jel ti se sviđa sine, sigurno, jel 100 posto? - pitao je Mirče sina, a on je oduševljeno rekao da mu se sviđa, a zatim objasnio čemu sve može kesa da mu posluži:

- Ovde mogu da se stave igračke, pidžame i majice, mašne - pričao je dečak.

- Izašla mi je memorija ovog snimka i moram da podelim, kad se već priča o mom majčinstvu. Ovo dete je zlatno, a ja najsrećnija na svetu. Hteli smo da vidimo kako će reagovati, kada mu kažemo da smo mu "kupili kesu", e ovo je uspeh - napisala je ponosno Ana Radulović.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE