SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"On je neradnik i promašena investicija" Terzina ujna žestoko oplela po njemu - otkrila kako je izdao svog brata, pa pružila podršku Milici

Nije birala reči.

"On je neradnik i promašena investicija" Terzina ujna žestoko oplela po njemu - otkrila kako je izdao svog brata, pa pružila podršku Milici

Foto: SrbijaDanas.com

Nije birala reči.

Borislav Terzić Terza ostavio je trudnu Milicu Veličković i upustio se u vezu sa Sofijom Janićijević. Ovaj njegov potez osudili su mnogi, a među njima je njegova ujna Slađana Lukić. Ona je istakla na početku razgovora da je Terza ne voli jer je ostavila njegovog ujaka.

Slađani se nije dopalo što na žurku povodom veridbe i otkrivanja pola bebe Terza nije pozvao njenog sina, iako su njih dvojica bliski.

- Ja dođem ujna Bori, ali bivša koju on ne voli jer je ona ostavila njegovog ujaka - rekla je Slađana, a onda je prokomentarisala Borinu javnu preljubu:

- Kako da gledam? Da vam kažem iskreno, ja sam neko ko ima 46 godina, mislila sam da je dogovor i nadala sam se da su oni napravili da bi Bora duže opstao. Bora nema manire, to smo mogli da vidimo i njegov vokabular je pokazao ko je on kada su u pitanju svađe i psovke. Milica ima podršku, meni je jako žao što je povredio mog sina, on je vezan za njega. Zamislite dolaze Bebica, Teodora i mali Uroš, a ne dolazi mu brat? Jako je bilo teško gledati to, Milica je jaka i mislim da se ona oslobodila, ona nikako ne bi opstala u toj porodici. Nikada nisam imala konflikt s njegovim ocem, bratom, majkom, nikada nisam imala loše ništa s njima, a on je promašena investicija. On je neradnik koji ne želi da preuzme odgovornost za sebe... Nema on malo godina, to su neke ozbiljne godine i mislim da je Milica zaslužila svu moguću ljubav i pažnju - rekla je Terzina ujna za Pink.rs.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE