SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

VELIKO IZNENAĐENJE za farmere: Imanje dobilo još dva nova učesnika - ovome se niko nije nadao, svi su šokirani

VELIKO IZNENAĐENJE za farmere: Imanje dobilo još dva nova učesnika - ovome se niko nije nadao, svi su šokirani

Foto: SrbijaDanas.com

Kada je Proka ušetao i najavio ovu novinu nastao je muk.

Proka je pripremio iznenađenje za učesnike rijaliti programa "Farma", ali im se najpre obratio i pozvao ih da izađu napolje. Učesnici su ostali u šoku, nisu očekivali ovakvao iznenađenje. Gazda Kristijan Golubović prvi je bio spreman da sačeka iznenađenje, i da preuzme odgovornost.

- Imam malo iznenađenje i obavezu. Stanite sa strane, da čujem sem Nikole i Kristijana ko zna da muze - upitao je Proka.

Ubrzo nakon toga na imanje su uveli kravu Ružu i njeno tele. Oni će od danas biti još jedna obaveza svim farmerima. Proka im je dao osnovna uputstva, a sva briga biće na takmičarima.

- Životinja je uznemirena, treba da se adaptira. Ovo je gospođa Ruža, a ovom mališanu ćete dobiti zadatak kakvo ćete ime da mu date - obavestio ih je Proka.

- Kristijane znaš li kojim očima nas vidi krava - upitao ga je Proka.

- Ona je daltonista i vidi nas ogromne - rekao je Kristijan, pa se uputio da smesti kravu u štalu.

- Sanduče za zob, za hranu da se skuje da može da se daje hrana. Dobro prokujte čim ja odem to je vaš zadatak - natedio je Proka Kristijanu Bobanu Bašanoviću.

- Stranite svi sad sa strane. Biće problem malo je uznemirena, mlada kravica. Da li postoje vile u radionici - upitao je Proka.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE