SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Miljana ipak želela prekid trudnoće? Sa radošću je čekala ovaj trenutak zbog JEDNE VAŽNE STVARI - ova sitnica svima je promakla

Miljana ipak želela prekid trudnoće? Sa radošću je čekala ovaj trenutak zbog JEDNE VAŽNE STVARI - ova sitnica svima je promakla

Foto: SrbijaDanas.com

Rijaliti učesnica bila uverena da će do abortusa doći.

Danas je osvanula vest da je učesnica rijalitija "Elita 8", Miljana Kulić, napustila Belu kuću i da se uputila u Narodni front kako bi izvršila prekid trudnoće. Mnoge je ovaj potez poznate Nišlijke iznenadio budući da je plakala i govorila da želi da zadrži Zolino dete. Ipak, odluka Marije Kulić, njene majke, bila je jača.

Međutim, jedan detalj u razgovoru voditelja Darka Tanasijevića i Miljane Kulić upućuje da je Miljana znala da je kiretaža zakazana, a u razgovoru je bila vidno raspoložena i to zbog njene večite želje da "dovede liniju do savršenstva".

- Pravi hit je bio kada si joj rekla da izgleda kao pčelinji pripravnik - rekao je Darko.

- Pčelarski pripravnik - ispravila ga je Miljana, a zatim dodala:

- Svi rade jagodice, kad već ona mene komentariše na osnovu fizičkog izgleda, vidiš Darko i posle kiretaže ćeš videti da ja mršavim, hvala Bogu - rekla je Miljana pokazujući svoju figuru.

Dobro obavešteni izvor koji želi da ostane anoniman otkriva kako su lekari procenili da Miljana može da izenese trudnoću i da ne postoje nikakve smetnje zbog terapije koju uzima kako je govorila Marija Kulić.

- Miljana se nalazi unutra i odbijena je za kiretažu. Kulićeva je kao razlog navela psihijatrijske lekove koje koristi, ali je doktorka rekla da to nije razlog za abortus, te je uputila u Savetovalište za trudnice - rekao je dobro obavešteni izvor za "Srbiju Danas".

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE