Republika.rs Republika.rs

ŠOK ZA ŠOKOM! Gastoz postaje OTAC?!

ŠOK ZA ŠOKOM! Gastoz postaje OTAC?!

Foto: Republika.rs

Pojavila se infomacija da je Marinkovićeva bivša devojka u drugom stanju!

Takmičar "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz danima uživa u bliskosti sa atraktivnom Crnogorkom Anđelom Đuričić. Njihov odnos jedna je od glavnih tema u rijalitiju, a uskoro bi moglo da dođe do preokreta.

ŠOK ZA ŠOKOM! Gastoz postaje OTAC?!

Foto: Republika.rs

Naime, brzinom svetlosti se po društvenim mrežama proširila informacija da je Marinkovićeva bivša devojka, sa kojom je bio pre nego što je ušao u rijaliti, navodno ostala u drugom stanju. Kako se navodi na više profila, ona će pokušati da stupi u kontakt sa njim, kako bi mu dostavila ovu informaciju.

Inače, Marinković je nedavno javno odbranio Anđelu od Ivana Marinkovića, dok je Đuričićeva istakla da je razočarana u starijeg cimera.

ŠOK ZA ŠOKOM! Gastoz postaje OTAC?!

Foto: Republika.rs

- Gastoze, kako komentarišeš to što je Ivan ponizio Anđelu tokom podele budžeta? - upitao je voditelj.

- Imao je nameru da istakne kako je naš odnos lažan, ali to mu je sve džaba. Neće nas poniziti, a ni pomeriti. Pokušavao je da se poigra sa nama, neće mu to uspeti - izjavio je reper.

ŠOK ZA ŠOKOM! Gastoz postaje OTAC?!

Foto: Republika.rs

- Iskreno, nisam očekivala sve to. Ili nije bio iskren prema meni, ili je naglo o meni promenio mišljenje. Ukoliko sve što je rekao misli, to znači da je bio lažno dobar sa mnom. Rekao mi je dobro mišljenje na početku, a na kraju da sam lažna i da neko treba da ima želudac da bi bio sa mnom. Nije mi jasno sve što on govori, najiskrenije. Ne vidim šta je poenta, Preko mene želi da ponizi Gastoza. On mi je danima govorio da o meni ima dobro mišljenje, a sada dolazim do toga da uviđam to da nema uopšte lepo mišljenje - istakla je Anđela.

- Podela je bila jako dosadna. Uglavnom, Ivan je imao ciljano ljude koje želeo da ponizi. Prva na listi je bila Anđela. On je jedna neostvarena i nesrećna osoba. Vređajući Anđelu, on je pokušao da sroza Gastoza. Svi vide šta Ivan radi, jasno je kakve namere on ima. Smeta mu što je dominantniji od njega - rekao je Bebica.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE