SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Gastoz se zbog Anđele nalazi na sedmom nebu: Ne ispušta je iz naručja, a ona ga oladila jednom rečenicom

Gastoz se zbog Anđele nalazi na sedmom nebu: Ne ispušta je iz naručja, a ona ga oladila jednom rečenicom

Foto: SrbijaDanas.com

I dalje pokušava da ostane hladna.

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz okupiraju pažnju publike "Elite 8" već više od mesec dana. On nije krio kakve namere ima kada je lepa Crnogorka u pitanju, ali je posle traume koju je navukla nakon prethodne rijaliti veze odlučila da bude vrlo pažljiva i da se ne da tako lako.

Ipak, izgleda da su ti dani daleko iza nje.

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz iskoristili su zajedničke trenutke odmora da provedu vreme zajedno, opuštajući se na njenom krevetu uz razgovore o različitim temama. Njihova bliskost sve više dolazi do izražaja, a svaki slobodan trenutak koriste za bolje upoznavanje i povezivanje.

Gastoz se potpuno opustio u društvu Anđele Đuričić i ostalih ulesnika, te je tako neprestano ljubio. U jednom trenutku snažno ju je zagrlio i privukao sebi, a njoj je to očigledno prijalo.

- Druge mogu samo da me žele, a ti da me imaš, tačka. Inače ja ne mogu da živim - šapnuo joj je Gastoz.

- Da, da, videćemo baš - odgovorila je hladno Anđela koja još uvek nije sigurna da li je ovo ispravno.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

PRAVDA

Pre 3 min

ICA ZA SVE STE UPRAVU.BOG VAM SRECU DAO NA OBJEKTIVNOSTI.

ICA

Pre 1 sat

PRODUKCIJO I MITROVIĆI JEBAVO VAM NARKOMAN GASTOZ SVE ŠTO VAM HODA I ŠTO ĆE PROHODATI NA DVIJE NOGE. PRAVITE FEJK PRIČU KAO U PROŠLOJ SEZONI ŠTO STE PRAVILI SA KURVOM ANITOM I ĐEDOVIĆEVIM LJUBAVNIKOM ANĐELOM. SPERMOGUTAČICU ANĐU PRETSTAVLJATE KAO KURVU ANITU MORALNOM I POŠTENOM I AKO GLEDAOCI ZNAJU KO SU TE VAŠE KURVE. PONOVO BOJKOTUJETE IVANA SAMO ŠTO NE PRISTAJE IGRATI VAŠU PRLJAVU IGRU. KURVE POPUT KURČAVENDE, ANELI, MILJANE,SPERMOGUTAČICE ANĐELE STAVLJATE U PRVI PLAN I PODRŽAVATE.

NE PROPUSTITE