PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Jedan u rijalitiju prevario ženu, drugi je tamo našao: Okupila se ekipa iz Zadruge 1!

Jedan u rijalitiju prevario ženu, drugi je tamo našao: Okupila se ekipa iz Zadruge 1!

Foto: PulsOnline.rs

Iako rijaliti ljubavi obično nisu dugog veka, rijaliti prijateljstva, po svemu sudeći, jesu, a nekadašnji zadrugari Sloba Radanović i Bora Santana su slika i prilika toga.

Iako su se obojica i pre "Zadruge 1" bavila muzikom, veće rezultate na ovom polju su postigla tek nakon te 2017. godine.

Podsećanja radi, Sloba je na imanju u Šimanovcima prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa jutjuberkom Lunom Đogani, dok je Bora na istom mestu pronašao ljubav svog života - svoju sadašnju suprugu Milicu Kemez.

Da Radanovićevo i Santanino prijateljstvo nije izbledelo ni nakon svih ovih godina pokazuje snimak iz jedne kafane koji su podelili na društvenim mrežama.

Njih dvojica su se smejala i slala poljupce u kameru čime su oduševili sve one koji su nostalgični za periodom kada su ih gledali zajedno pred kamerama pre osam godina.

Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, izazvala je talas emocija kod fanova objavivši snimak koji prikazuje njenu svekrvu, Draginju Radanović iz ambulantnih kola.

Nakon što su fanovi preplavili Jelenu porukama zabrinutosti, ona je javno saopštila da je njena svekrva Draginja dobro.

Jelena i njena svekrva Draginja imaju blizak i topao odnos, što je Jelena više puta pokazala kroz brigu i posete tokom Draginjinih boravaka u bolnici. Ovaj događaj samo je još jednom potvrdio snagu i jedinstvo koje vlada unutar porodice Radanović.

Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez započeli su romansu u "Zadruzi", a u maju ove godine stali su na ludi kamen.

Nakon svadbe počeli su izradnju kuće, a sada je Bora obišao gradilište gde će biti njihov porodični dom kako bi video kako teku radovi.

Kako bivši rijaliti učesnik kaže, temelj je gotov, a kroz par meseci će biti završena kuća. Milica je ovu kuću dobila kao nagradu u "Zadruzi 4", ali se sve do sada to nije realizovalo.

Bora je popričao sa majstorom koji je otkrio kako napreduju radovi, a čak je i jagnje doneo jer se tako "valja" kada se izlivaju temelji kuće.

Inače, Milica više od tri godine čeka na ovu kuću, a jednom prilikom je govorila šta se dešava sa tim.

- Kupili smo Bora i ja dva placa. Jedan on, jedan ja pre svadbe. Bili su ljudi iz te firme i obećali su da će postaviti tu čuvenu montažnu kuću. Svakako, ako se to i ne dogodi, izgradiću ja svoje, cigla po cigla. Kako ja volim da kažem, napraviću dvorac od svog kamenja koje bacate na mene. Sve što sam do sada želela, ja sam uradila. Hvala dragom Bogu na svemu što mi je pružio nakon svega kroz šta sam prošla. Kada kroz život idete dobrotom i iskrenim srcem, nema greške. Strpljivo čekam ono što mi priprada dok uživam u onome što imam - izjavila je Milica ekskluzivno za "PulsOnline.rs".

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE