SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Izabran novi vođa: U startu prekršio važno pravilo Velikog šefa, haos za crnim stolom - zbog ovog poteza će debelo platiti?!

Izabran novi vođa: U startu prekršio važno pravilo Velikog šefa, haos za crnim stolom - zbog ovog poteza će debelo platiti?!

Foto: SrbijaDanas.com

Niko se nije nadao ovakvoj odluci izbačenog zadrugara.

Odlukom gledalaca, Saša Mihajlović, je noćas izbačen iz "Elite". Nakon što je kod Dušice Jakovljević sumirao utiske o svom učešću, on je imao zadatak da napiše pismo i da imenuje ovonedeljnog vođu.

Veliki šef je danas poslao pismo na adresu Bele kuće i saopštio je zadrugarima Sašinu odluku.

- Hvala svima na divnom prihvatanju. Novi vođa, Luka Rale, će razumeti. Veliki pozdrav - pročitao je Danijel Dujković Munjez pismo.

Zadrugari su aplauzom pozdravili ovu odluku izbačenog rijaliti učesnika. Međutim, novi vođa je u startu prekršio važno pravilo. Nije bio za stolom dok se čitalo pismo, što je strogo zabranjeno jer svi rijaliti učesnici moraju biti na okupu kada se čitaju pisma koja šalje Veliki šef.

Zadrugari su pronašli Luku i on se obratio cimerima:

- Hvala svima na poverenju. Vidimo se posle. Sastanak je završen - rekao je Luka Vujović.

Vođa će kasnije u toku dana imati zadatak da podeli ovonedeljne budžete zadrugarima, a večeras će odrediti sudbinu pojedinim rijaliti učesnicima. On će večeras odabrati ko će biti njegovi potrčci koji će boraviti u izolaciji, kao i ko je omiljena osoba koja ide s njim u hotel.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE