SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Važni dani za Milicu i Terzu - trudna Veličkovićeva će se sutra pojaviti, Terzić ne krije zabrinutost

Objasnio šta ga muči.

Važni dani za Milicu i Terzu - trudna Veličkovićeva će se sutra pojaviti, Terzić ne krije zabrinutost

Foto: SrbijaDanas.com

Objasnio šta ga muči.

Bura oko ljubavnog trougla između Milice Veličković, Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević je i dalje aktuelna, a nakon što je Terza u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem sinoć otkrio dve tajne, kako sam tvrdi, svoje trudne bivše verenice koju je prevario na njene i oči čitave nacije, digla se velika prašina.

Podsećanja radi, Terza je progovorio o odnosu sa bivšom verenicom Milicom Veličković i istakao je da se brine za nju i bebu. On je počeo da iznosi stvari koje je saznao o njoj, a onda je izneo ozbiljnu optužbu da je Milica jednom prekinula trudnoću, te da je ovo navodno saznao samo noć pred ulazak u "Elitu 8", od nekoga u karantinu.

Pored toga, Terza je izgovorio da je čuo da je navodno istina sve ono za šta su Veličkovićevu optuživali u prethodnoj sezoni, tačnije, da je vodila raskalašan život, te da je bila intimna sa nekoliko bivših zadrugara - odjednom.

- Koliko god sam verovao da nije bila u trojkama i četvorkama, da nisu bili afteri to je negde sve istina. Sa svim momcima sa kojima je bila povezivana to je istina. Ona je negirala toliko, ali ja kad sam saznao o tome eto iskreno želudac mi se prevrnuo. Ima još jedna stvar koja je jezivija od svega. Čuo sam da je već imala jedan abortus, to me je razočaralo mnogo - rekao je Terza.

- Zašto je nisi pitao to? - upitao je Darko.

- Nisam mogao da joj kažem jer nisam bio tu, nisam imao telefon i to je to. Toliko me to povredilo i pogodilo, toliko me razočaralo što se klela u neke stvari, ali na kraju je lagala. Ako mene laže čovek koji je tu bio, onda ja lažem vas - rekao je Terza.

Na samom početku razgovora, Terza je istakao da u njemu današnji dan budi posebne misli i brige, budući da bi danas proslavljali još jednu mesečnicu veze, kao i to što zna da ona sutra treba da ide na kontrolu kod ginekologa.

-Više mislim o njoj i bebi nego što pričam o tome. Uradio sam šta sam uradio, nazad nema, ali dosta razmišljam, pogotovo uveče kad legnem, noćas nisam mogao da spavam... Razmišljam kako je, evo 14. je, danas bi nam bilo godinu i mesec dana, a 15. ona treba da ide na pregled i kontrolu redovnu što ide svakog meseca. Razmišljam o svemu - ispričao je Terza.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE